Jabra Evolve 20 UC Stereo SE USB-A

610,00 kr. 488,00 kr.
Udsolgt
SKU
4999-829-409

Jabra Evolve 20 UC Stereo SE med læderpuder giver dig med USB til PC den bedste HiFi lyd og støjdæmpende samtalestandard for færre penge. Så kan du være sikker på at få mest ud af din investering.

Professionelt og prisrigtigt
Jabra Evolve 20 UC Stereo Special Edition er skabt til at give dig og kunden en bedre samtaleoplevelse for færre penge. Med Plug & Play sætter du det i din computer med USB, og det installerer automatisk sig selv til din PC med det samme. På kontrolstationen kan du nemt besvare opkald, sætte din mikrofon på mute og justere lydstyrken. LED-indikatorer gør det enkelt for dig at se din opkaldsstatus.

Fokus på samtale og musik
Med Jabra Evolve 20 SE UC Stereo får du den professionelle standard i samtalen, der giver dine kunder den bedste oplevelse. Mikrofonen har støjdæmpning, der filtrerer baggrundslyde fra, og HD Voice kvaliteten gør din stemme tydelig, så du helt problemfrit kan høres. PeakStop beskytter dig mod høje lyde, så du kan tale sikkert i telefon uden at blive overbelastet. Fokuser på samtalen og dit arbejde med HiFi høretelefonerne i stereo, der leverer lyd og musik i højeste kvalitet.

Denne variant
- Stereo headset
- Ørepuder i kunstlæder
- Kompatibel med mange softphones
- Tilsluttes via USB-A

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.