Jabra Engage 65 Stereo

2.282,00 kr. 1.825,60 kr.
På lager
SKU
9559-553-111
   

Jabra Engage 65 Stereo leverer en markedsførende frihed til dine telefonsamtaler med helt op til 150 m trådløs rækkevidde. Slut det til både computer og fastnet og nyd godt af både den øgede fleksibilitet og kvalitet i samtalelyd.

 

Engage 65 Stereo er Skype for Business Open Office certificeret

Fri for ledninger og samtalestøj
Jabra Engage 65 Stereo slipper dig fri fra kabler, når du taler i telefon på kontoret. Den skræddersyede DECT teknologi giver dig intet mindre end op til 150 meters rækkevidde, så du kan nå rundt overalt med en kunde eller kollega i røret.

Den støjreducerende mikrofon sørger for at holde lyden ren og tydelig i telefonen, så både du og din samtalepartner hører alt, hvad der bliver sagt, mens larm fra omgivelserne bliver sorteret fra. Beskyttende teknologier sørger ligeledes for at holde al skadelig støj væk fra linjen, så du er skærmet af mod høje lyde fra opkaldet.

Langt batteri og fleksibel forbindelse
Med strøm nok til op mod 52 timer i standby og 13 timers aktivt brug leverer batteriet rigeligt til, at du aldrig skal tænke på, om du har kraft nok i løbet af arbejdsdagen. Headsettet lader automatisk, når du sætter det i den medfølgende base, som også fungerer som bindeled mellem headset og dine enheder.

Det er nemt at slutte headsettet til både PC via USB og din analoge fastnettelefon via kabel. Basen sørger for, at du er forbundet til begge enheder samtidig, og du derfor er klar til at tage opkaldet, lige meget hvor det ringer. En visuel busylight viser endda med et lille lys dine kolleger, når du er optaget i en telefonsamtale, så du slipper for at blive forstyrret unødvendigt, mens I taler over røret.

Nemt at betjene
Du kan styre opkald og mikrofon både på basen og på headsettet med et lille tryk på en knap. Det er ligeledes nemt at skrue op og ned for lydstyrken direkte på headsettets ene høretelefon, så du hurtigt kan justere volumen i samtalen.

Engage 65 Stereo er et headset med to høretelefoner i HiFi-kvalitet, der også kan bruges til musik, når du sidder og arbejder. Headsettet kan derfor bruges til mere end bare samtaler, når du skal være effektiv i løbet af arbejdsdagen og kunne afskærme dig fra resten af kontoret, når du skal fokusere på arbejdet foran dig. Headsettet har både en musik- og samtaleprofil, så du altid får den optimale lyd ud af det.


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.