Jabra Engage 65 Convertible

2.288,00 kr. 1.830,40 kr.
På lager
SKU
9555-553-111
   

Jabra Engage 65 Convertible giver dig maksimal frihed til at bevæge dig rundt på kontoret med hele 100 m rækkevidde. Forbind det til både computer og fastnet. Det diskrete design på kun 18 gram med ørekrog gør headsettet let at bære.

 

Engage 65 Convertible er certificeret til Skype for Business og Lync

Fri for ledninger og samtalestøj
Jabra Engage 65 Convertible leverer den totale frihed til dig, der ønsker den maksimale bevægelighed på kontoret. Med den trådløse DECT teknologi giver headsettet dig op til 100 meters rækkevidde, så du kan nå ud i alle kroge uden at miste forbindelsen.

Mikrofonen leverer med sin støjreducerende teknologi en klar og tydelig samtalekvalitet, også i de mere støjende kontormiljøer. Derfor kan begge ender i røret høre, hvad der bliver sagt, uden at snakkende kolleger, tastaturklik eller ventilationsstøj kommer med i telefonen.

Langt batteri og fleksibel forbindelse
Engage 65 leverer med sit kraftfulde batteri nok strøm til hele 9 timers aktivt brug. Du tanker samtidig automatisk op, når du sætter headsettet i den medfølgende ladestander, der også fungerer som basestation mellem headset og dine kommunikationsenheder.

Du kan nemt slutte både computer og fastnettelefon til basen, så du er forbundet med begge samtidig. Det betyder, at du har et og samme headset til både PC og telefon, så du hurtigt og enkelt kan besvare alle opkald. En visuel lysindikator sidder på høretelefonen og fortæller dine kolleger, når du er optaget af et opkald, så du undgår forstyrrelser under samtalen.

Nemt at betjene
Med hele to kontrolstationer kan du hurtigt besvare telefonen, når den ringer. Basestationen har tre knapper, der lader dig besvare, lægge på og slukke for mikrofonen. Det samme kan du på headsettet, hvor du ligeledes også har muligheden for at justere lydstyrken, så den altid passer til dig.

Engage 65 Convertible er et lille, diskret headset, der som standard sidder rundt om øret i en ørekrog. Hvis du ønsker at variere bærestilen, kan du tilkøbe både nakke- og hovedbøjle. Med sin vægt på helt ned på 18 gram er headsettet næsten usynligt og behageligt at bære hele arbejdsdagen.


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.