Jabra Engage 50 Stereo

1.241,00 kr. 992,80 kr.
På lager
SKU
5099-610-189
   

Jabra Engage 50 Stereo leverer det næste niveau til dine kundesamtaler. Med indbygget støjreduktion i mikrofonen og effektiv passiv støjdæmpning i høretelefonerne vil du altid have samtalen i fokus, og det indbyggede busylight sikrer dig mod forstyrrelser under opkaldet. Slut det til både PC og mobil via USB-C.

Fuldt fokus på kundesamtalen
Jabra Engage 50 Stereo er designet til at reducere forstyrrende støj og unødige afbrydelser, når du skal yde den bedste kundesamtaler over softphone. Med USB-C tilslutningen kan du endda bruge headsettet til både din computer og mobil.

Med hele tre mikrofoner i mikrofonarmen sørger headsettet for intelligent at frafiltrere støjen fra kontor og kolleger effektivt, så det kun er din stemme der træder igennem.

Du kan gøre kundesamtalen endnu bedre ved at bruge Jabra software på din computer. Her kan du se, om din mikrofonarm er korrekt placeret, se støjniveauet, analysere opkald og meget mere.

Den udvidede super bredbåndslyd på helt op til 20 kHz og i stereo gør dig i stand til at føre naturlige og detaljerige telefonsamtaler. Intelligent justering af lydstyrken sørger desuden for at rette niveauet ind efter forholdene, så både du og personen i den anden ende af røret får en samtaleoplevelse i verdensklasse.

Du undgår desuden forstyrrelser under samtalen. Headsettet har et indbygget statuslys, der viser rødt, når du er optaget, så dine kolleger ved, at du er på telefonen. Du kan endda skræddersy lyset til dine egne behov ved hjælp af Jabra SDK software.

Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.