Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC MS

1.259,00 kr. 1.007,20 kr.
På lager
SKU
2499-823-309
   

Jabra BIZ 2400 II Duo CC MS er det ultimativt slidstærke USB headset til Lync på PC. Med ekstra polstring, HiFi lyd og ekstra høj støjdæmpning der det et oplagt valg til dit callcenter.

 

BIZ 2400 II USB Duo CC MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Forkæl dine kunder og kolleger
Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC MS er det ultimative USB headset, der forkæler kunder og kolelger på til dit kontor eller call center. Materialerne af Kevlar og kirurgisk stål er kompromisløse og giver dit headset en utrolig slidstyrke og holdbarhed. Den ekstra polstring giver dig en fantastisk komfort, så du kan have headsettet på i flere timer om dagen uden at mærke det. Dette sikrer, at du aldrig mærker ubehag, og med de to høretelefoner i HiFi kvalitet kan du fuldt fokusere på din samtale uden forstyrrelser.

Markedets bedste samtaleoplevelse
Jabra BIZ 2400 II er skabt til ét formål - at give dig markedets bedste samtaleoplevelse, ligegyldig hvor støjende dine omgivelser er. Den ultra støjdæmpende mikrofon med Air Shock fjerner ikke kun baggrundsstøj, men også dit åndedræt. Den fanger, hvad du siger og intet andet. Du får en klar og tydelig stemme med HD Voice. Høretelefonerne har indbygget SafeTone, der beskytter dig mod høje og skadelige lyde. Det gør din kundesamtale helt flydende og naturlig og sikrer din effektivitet.

Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.