Poly Studio P21

5.195,00 kr. 4.156,00 kr.
På lager
SKU
760Q9AA#ABB
   

Poly Studio P21 All-in-One løsning til dine blandt andet Zoom og Microsoft Teams. Skærm, webcam og speakerphone i et gør det nemt at afholde møder i høj kvalitet.

Poly Studio P21 er en FullHD skærm med indbygget webcam, der som samlet løsning er optimeret til dine onlinemøder. Du får både fremragende lyd og billede, og kan anvende Studio P21 både på kontoret og hjemmearbejdspladsen.

Det gode billede
Med Poly Studio P 21 får du en monitor som du både kan bruge som ekstra skærm til din computer med dubleret billede, eller som udvidet skrivebord. Anvender du primært laptop får du dermed en større skærm, der kan gøre det lidt mere overskueligt, når der f.eks. skal kværnes Excel ark eller hvis I holder salgsmøde, hvor der både deles skærm samt video.

Det rigtige lys
Studio P21 har indbygget lamper på hver side af skærmen, der giver et blødt og naturligt lys, så du fremstår klart og tydeligt på dine møder i Teams eller Zoom – også selvom du sidder med skarpt lys fra et vindue i baggrunden. Lyset kan nemt indstilles via touch betjening på siden af skærmen.

Den gode lyd
Poly Studio P21 har stereo højttalere, som giver dig en fyldig lyd på dine onlinemøder og mikrofonen sørger for, at du høres tydelig i samtalen. Hvis du sidder på åbent kontor, eller arbejder hjemmefra, hvor børnene løber rundt i baggrunden, så kan du naturligvis også tilkoble dit Poly headset for at få fokus på samtalen.

De ekstra goder
Udover at være en fantastisk skærm, så er Poly Studio P 21 en utrolig brugervenlig løsning. Der er knapper på fronten til justering af volumen, så du ikke skal have fat i musen og klikke rundt i dine apps. Når du slår din mikrofon fra, så lyser skærmen rødt under billedet, så du nemt kan se om de andre på onlinemødet kan høre dig.
Derudover er der indbygget fysisk privacy shutter til kameraet, så du kan blænde linsen, når du ikke ønsker at andre skal kunne se dig. Du slipper også for kabelrod, når du skal oplade din mobil, idet der er integreret trådløs opladning i foden til skærmen.

Nemt at komme i gang
Poly Studio P21 er certificeret til Zoom og er kompatibel med Microsoft Teams, men du kan også anvende løsningen til mange andre softphone løsninger. Det er muligt at koble skærmen til din computer via både USB-A og USB-C. Du skal blot installere en DisplayLink USB driver fra Poly, samt Poly Lens software og så er du klar. Hent software hos Poly og se installationsvejledning i følgende video.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.