EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB MS II

654,00 kr. 523,20 kr.
På lager
SKU
1000578
   

EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB MS II er til dig, der ønsker at øge din produktivitet og gode lyd med Lync i dit call center eller kontor. Med intuitiv opkaldsstyring og slidstærke materialer er det et oplagt valg.

 

SC 230 USB MS II er certificeret til Skype for Business og Lync

Giver dig komplet kontrol
EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB MS II er til dig, der ønsker at øge din produktivitet og gode lyd i dit call center eller kontor. Headsettet er certificeret til Skype for Business, og med Plug & Play kan du bruge det med det samme til din softphone. Kontrollen på ledningen giver dig en nem og effektiv styring af dine opkald, så du hurtigt kan tage telefonen og lægge på, justere lyden og slukke for mikrofonen. Det smarte design i holdbare materialer og med enkel høretelefon gør, at du kan bruge headsettet hele dagen og samtidig bevare overblikket over lokalet om dig, mens du taler med kunden.

Forkæl kunden med den gode lyd
SC 230 USB MS II giver dig med Sennheiser Voice Clarity en enestående lyd, som gør enhver samtale til en tilfredsstillende oplevelse for både dig og kunden. HD Voice kvaliteten fanger hele din stemme, og du lyder krystalklar i røret. Mikrofonen fjerner med sin støjdæmpning lydene omkring dig, så din stemme bliver yderligere fremhævet. Du kan sætte den fleksible mikrofonarm, som du bedst ønsker det, så den fanger mest muligt, mens den sidder behageligt. CircleFlex ørepuden retter ind efter øret, og ActiveGard teknologien eliminerer høje lyde, så din hørelse altid er beskyttet.

EPOS Sennheiser Impact SC 230 USB MS II er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.