EPOS Sennheiser ADAPT 561 II USB-C

1.305,00 kr. 1.044,00 kr.
På lager
SKU
1001170
   

EPOS Sennheiser ADAPT 561 II on-ear Bluetooth headset giver ro og fokus, når du sidder på det åbne kontor. Flot design og høj kvalitet på dine samtaler både på mobil og i dine onlinemøder.

ADAPT 561 II er certificeret til Microsoft Teams.

EPOS Sennheiser ADAPT 561 II er et støjreducerende Bluetooth headset, som passer perfekt til brug i det åbne kontormiljø.

Støjreducerende headset
Sennheiser ADAPT 561 II hviler blødt på ørerne med de behagelige ørepuder i kunstlæder og højttalerne har indbygget ANC, der fjerner baggrundsstøjen, når du sidder og arbejder på konteret med mange kolleger omkring dig. Derudover er der boom-mikrofon som peger direkte mod munden og derved også kan fjerne støj og sætte fokus på din stemme, så du går klart og tydelig igennem til dine kunder.

Nemt at tilslutte
EPOS ADAPT 561 II tilsluttes din mobil via Bluetooth og så er det klar til brug. Du får også en USB Bluetooth adapter med i pakken, så du kan anvende dit Sennheiser headset til onlinemøder i f.eks. Microsoft Teams og Zoom på din PC eller Mac.

Strøm dagen lang
Selv med ANC aktiveret giver dit EPOS headset dig op til 24 timers taletid på en opladning, så du skal ikke være bange for at løbe tør for strøm under en vigtig samtale. En fuld opladning tager ca. 3½ time og batteriet i ADAPT 561 II klarer op til 81 dages standby.

Hvad får jeg med i kassen?
EPOS ADAPT 561 II headset, BTD 800 USB-C adapter, USB- kabel med USB-C og etui.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.