EPOS Impact SDW 5036

2.388,00 kr. 1.910,40 kr.
På lager
SKU
1001025
   

EPOS Impact SDW 5036 forbinder din fastnettelefon, computer og mobiltelefon i ét trådløst headset. Du får op til 180 m. rækkevidde, så du frit kan bevæge dig rundt under en samtale.

Fokus på komfort
EPOS Impact SDW 5036 er designet til dig, der modtager mange kald i løbet af dagen på kontoret eller i receptionen. Derfor får du også et Sennheiser headset, der har en behagelig hovedbøjle, som kan justeres til at passe dit hoved. Der er ligeledes en blød ørepude på højttaleren, så du ugeneret kan have SDW 5036 på til de lange samtaler.

Headset til den travle medarbejder
Med Sennheiser SDW 5036 får du et headset får du et headset, der kan klar skærene selvom du sidder i reception eller call center og så mange opkald. Batteriet i dette EPOS headset leverer nemlig op til 14 timers taletid på en opladning. Skulle du have glemt at sætte det til opladning dagen før kan du oplade 50% af batteriet på kun 30 minutter.

Trådløs frihed
Impact SDW 5036 har op til 180 m. rækkevidde og lader dig ubesværet besvare og afslutte kald fra din smartphone, PC eller Mac direkte på dit headset. Hvis du har tilkøbt rørløfter til din fastnettelefon kan du også tage kald derfra.

Professionel lyd
Mikrofonen på EPOS SDW 5036 anvender Voice Detection teknologi, der intelligent går ind og adskiller baggrundsstøj fra tale, så din kunde hører din stemme klart og tydeligt. Dit EPOS headset forebygger også stress for din hørelse med brug af ActiveGard, som forhindrer akustisk chok. Det vil sige evt. høj lyd og støj på linjen bliver dæmpet, så det ikke gererer din oplevelse af samtalen.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.