EPOS Impact SDW 5033

3.500,00 kr. 2.800,00 kr.
På lager
SKU
1001016
   

EPOS Impact SDW 5033 er et trådløst headset til computer med op til 180 meters rækkevidde. Det bæres med hovedbøjle og har batteri, der holder til den lange arbejdsdag.

Headset til computer
EPOS Impact SDW 5033 tilsluttes fra basestationen til din PC eller Mac med USB- kabel og så er du klar til at foretage kald i Zoom og mange andre softphone løsninger. Headset bæres med hovedbøjle og højttaleren har en blød pude, der hviler behageligt på øret.

Rigeligt med batteri
Med Sennheiser SDW 5033 får du op til 14 timers taletid på en fuld opladning, der tager ca. 90 minutter. Derfor egner det sig perfekt til især til dig, der taler meget i telefon i løbet af dagen. Har du glemt at sætte dit Sennheiser headset til opladning inden du er gået hjem kan du hurtigt få liv i det igen dagen efter. 50% af batteriet i SDW 5033 oplades nemlig på kun 30 minutter.

Let at betjene
Du får op til 180 meters trådløs rækkevidde med Impact SDW 5033 og du kan nemt besvare kald fra Skype direkte på dit headset. Du slipper derfor for at skulle skynde dig tilbage din plads. Lydstyrken kan naturligvis også indstilles direkte på EPOS SDW 5033 og du kan også slå mikrofonen fra, hvis du skal spørge en kollega om noget mens du har kunden i røret.

Den bedste lyd
Udover at du får lyd i vanlig Sennheiser kvalitet er du også beskyttet mod akustisk chok af ActiveGard teknologi. Højttalerne i EPOS SDW 5033 dæmper automatisk mod pludselig høje lyde som f.eks. skratten på linjen, så din hørelse ikke bliver udsat for stress. Din kunde er også sikret den bedste lyd, idet mikrofonen i SDW 5033 intelligent adskiller din stemme fra baggrundsstøj, så du går klart og tydeligt igennem.

Taler du også i mobil?
Skulle du senere finde ud af, at du også ønsker at benytte headset til din mobiltelefon, så kan Sennheiser SDW 5033 udvides, så du kan tilslutte din smartphone via Bluetooth. EPOS BTD 800 USB Bluetooth adapter sættes i basestationen på SDW5033 og så kan du foretage kald på både computer og mobil.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.