EPOS Expand 80T

3.520,00 kr. 2.816,00 kr.
På lager
SKU
1000203
   

EPOS Expand 80T højttalertelefon til smartphone og Microsoft Teams. Velegnet til mellemstore og større møderum.

EPOS Expand 80T Speakerphone med fantastisk lyd til Microsoft Teams.

Lås op for det fulde potentiale af dine Microsoft Teams-møder med EPOS Expand 80T-højttalertelefonen. Denne model er specifikt certificeret til Microsoft Teams, hvilket sikrer problemfri integration og en forbedret brugeroplevelse. Med sine førsteklasses funktioner og avancerede muligheder, tager Expand 80T dine konferenceopkald og virtuelle møder til et helt nyt niveau.

Foren dit team med krystalklar lyd
Expand 80T er udstyret med seks adaptive mikrofoner og anvender DSP-teknologi, og isolerer på intelligent vis stemmers tale fra rumklang og omgivende støj. Dette sikrer enestående lyd - selv i rum, hvor akustikken ikke er så god. Nu kan alle deltagere høres tydeligt, hvilket medfører effektiv kommunikation og fremmer en følelse af sammenhold blandt teammedlemmer.

Overlegent håndværk og elegant design
Med sit skandinavisk-inspirerede design og materialer af høj kvalitet, løfter Expand 80T højttalertelefonen ikke kun din lydydelse, men tilføjer også et strejf af elegance til dit mødelokale. Det førsteklasses lydforstærkende stof fra Kvadrat, som er anvendt til EPOS Expand 80T, sikrer både et æstetisk look og en fremragende akustisk ydeevne.

Alsidighed til større møder
Expand 80T er designet til at tilpasse sig størrelsen på dit mødelokale. Den understøtter tilslutning af op til to udvidelsesmikrofoner, som kan købes særskilt, så du kan udvide lyddækningen til større møder. Dette sikrer, at hver stemme gengives tydeligt, hvilket medfører fokus og produktivt til jeres Teams møder. Giv din virksomhed mulighed for at samarbejde effektivt, uanset mødestørrelsen.

Kom nemt i gang
Det er utrolig let at installere EPOS Expand 80T. Den tilbyder flere tilslutningsmuligheder, herunder Bluetooth® og USB-C, hvilket muliggør problemfri integration med din pc, smartphone eller tablet. Den intuitive brugergrænseflade forenkler betjeningen, mens one-touch adgangsknapperne giver hurtig kontrol over væsentlige funktioner. Oplev problemfri tilslutning, og nyd bekvemmeligheden ved øjeblikkelig adgang til Microsoft Teams-meddelelser.

Hvad er der i kassen?
EPOS Expand 80T speakerphone, USB-C kabel, USB-C til USB-A adapter og strømforsyning.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.