EPOS Expand 80 Mic

1.669,00 kr. 1.335,20 kr.
På lager
SKU
1000229
   

EPOS Expand 80 Mic udvider rækkevidden på din Expand 80 højttalertelefon, så I kan være flere deltagere på et konferencekald.

Boost din mødeoplevelse
Forbedre mulighederne for din EPOS Expand 80 højttalertelefon med EPOS Expand 80 Mikrofon. Dette tilbehør, der er designet som en forlængermikrofon, er optimeret til UC og certificeret til Microsoft Teams, hvilket sikrer fremragende opkaldskvalitet og gør det nemt at komme i gang. Uanset om du har større møder eller har brug for at sikre, at alle bliver hørt tydeligt, er Expand 80 Mic den perfekte løsning.

Større møder på en nem måde
Til større møder skal du blot tilslutte op til to udvidelsesmikrofoner til din Expand 80 højttalertelefon. Denne UC-optimerede og Microsoft Teams-certificerede opsætning garanterer en forbedret mødeoplevelse. Nyd krystalklar lyd - selv i større mødelokaler.

Enestående stemmeoptagelse
Expand 80 Mic er udstyret med fire indbygget mikrofoner og sikrer, at alle deltagere i rummet altid bliver hørt. Denne teknologi fanger stemmer med præcision, eliminerer baggrundsstøj og leverer fremragende lydkvalitet.

Elegant kabelføring
Skab et professionelt og stilfuldt mødemiljø med EPOS Expand 80 Mic's smarte kabelstyringsfunktion. Tilpas kabellængden, så den passer til dit mødelokale, og hold kablerne organiserede og skjulte.

Plug and Play uden bevær
Opsætning af dit konferencesystem er en leg med Expand 80 Mic. Sæt den blot i din Expand 80-højttalertelefon og start dit møde. Hele systemet fungerer som én integreret enhed, nem og enkelt konferenceoplevelse. Fokuser på dine onlinemøder uden at skulle bekymre dig om besværlig konfiguration.

Elegant skandinavisk design
Expand 80 Mic har en slank og minimalistisk æstetik, designet til at komplementere det stilfulde skandinaviske design af Expand 80 højttalertelefonen. Udformet med materialer af høj kvalitet og med det samme højkvalitets Kvadrat-stof, integreres Expand 80 Mic i arbejdsmiljøet i dit mødelokale.

Hvad er der i kassen?
EPOS Expand 80 mikrofon og USB-C kabel til firmware opdatering.

Passer til:
EPOS Expand 80
EPOS Expand 80T

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.