EPOS Expand 40

2.655,00 kr. 2.124,00 kr.
Udsolgt
SKU
1000661

EPOS Expand 40 højttalertelefon til mobiltelefon og computer. Velegnet til små møderum og huddle rooms.

EPOS Expand 40 - Overlegen lydkvalitet til problemfri onlinemøder.

Fordyb dig i en uovertruffen konferenceoplevelse med EPOS Expand 40. Denne avancerede højttalertelefon leverer enestående lydydelse, hvilket gør den til det ideelle valg til små og mellemstore mødelokaler. Med sit slanke og bærbare design, sikrer Expand 40 krystalklar lyd i begge ender af opkaldet, hvilket muliggør naturlige og gode samtaler.

Krystalklar lyd
EPOS Expand 40 har tre indbyggede mikrofoner, der effektivt isolerer stemmer fra rumklang og anden støj. Dette sikrer, at hvert ord bliver hørt tydeligt, hvilket giver en forbedret konferenceoplevelse for alle deltagere. Nyd en fyldig og dynamisk lydydelse, der sætter en ny standard for konferencemøder.

Alsidige tilslutningsmuligheder
Opsætning af Expand 40 er en leg, takket være dens mange tilslutningsmuligheder. Uanset om du foretrækker Bluetooth®, USB-C eller NFC, tilbyder denne højttalertelefon ubesværet plug-and-play-konference overalt. Du skal blot tilslutte den til din pc, smartphone eller tablet, og så er du klar til at opleve problemfri kommunikation i høj kvalitet.

Intuitiv opkaldskontrol
Bevar kontrollen over dine konferenceopkald med Expand 40's robuste trykknapper og LED-indikatorer. Du kan ubesværet betjene opkaldsfunktioner som lydstyrke og mute, hvilket sikrer gør det nemt at få god lyd i dine møder online. Klare LED-indikatorer gør det desuden nemt holde styr på opkaldsstatus.

Langvarig ydeevne
Expand 40 er designet til at holde trit med dine krævende mødebehov. Med en lang batterilevetid på op til 18 timers taletid kan du stole på, at denne højttalertelefon understøtter lange møder uden afbrydelser. Nyd uafbrudte og produktive samtaler, og sørg for, at vigtige diskussioner ikke afkortes.

Hvad er der i kassen?
EPOS Expand 40 speakerphone, USB-C kabel, USB-C til USB-A adapter og bæretaske.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.