Beocom EX Teams Black

3.349,00 kr. 2.679,20 kr.
På lager
SKU
1307804
   

Beocom EX Teams er flot design og funktionalitet i ét. B&O lyd i topklasse og funktionalitet, der bare spiller.

Beocom EX Teams er et let in-ear headset som kan anvendes både til motion, arbejde eller rejse.

Unik elegance og moderne kommunikationsteknologi forenes
BeoCom EX er et imponerende og stilfuld headset fra Bang & Olufsen, der kombinerer unikt design med moderne kommunikationsteknologi. Dette headset er designet til at skabe en enestående lydoplevelse og tilføje et strejf af luksus til enhver arbejdsplads.

Elegance og funktionalitet
BeoCom EX er omhyggeligt designet med fokus på håndværk og elegance. Hvert aspekt af headsettet er nøje udformet for at sikre enestående æstetik og en behagelig brugeroplevelse. Den slanke og ergonomiske form kombineret med brugen af materialer af høj kvalitet giver BeoCom EX en fornemmelse af eksklusivitet.

Fantastisk lydkvalitet og avancerede funktioner
Udover sin visuelle appel, leverer BeoCom EX enestående lydkvalitet. Den avancerede teknologi sikrer klar og præcis lyd, så du kan kommunikere effektivt uden forstyrrelser. Med en bred vifte af praktiske funktioner, såsom trådløs tilslutning og en intuitiv brugergrænseflade, tilbyder BeoCom EX både stil og førsteklasses funktionalitet.

Det perfekte valg til arbejdspladsen
Med sin enestående kombination af design, funktionalitet og avanceret kommunikationsteknologi er BeoCom EX det perfekte valg til arbejdspladsen. Uanset om det er på kontoret, i receptionsområdet eller i konferencerummet, vil BeoCom EX tilføje en følelse af luksus og elegance til enhver professionel omgivelse.

Væk med støjen, masser af batteri
Der er indbygget ANC teknologi i Beocom EX, som fjerner baggrundsstøj og giver dig fuld fokus på dine opgaver og kunder. Batteriet giver op til 6 timers taletid med ANC aktiveret og det medfølgende ladeetui har ligeledes indbygget batteri som lader dit Beocom headset under opbevaring.

Nemt at tilslutte
Beocom EX anvender Bluetooth 5.2 teknologi og kan let parres med din smartphone og giver dig fremragende lyd, når du har samtaler med dine kunder eller holder møder online.

Hvad er der i kassen?
Beocom EX Teams headset, 0,5 m. USB-A til USB-C kabel, earbuds, silikonepropper i fire størrelser, opladningsetui med trådløs Qi- modtager og quick start guide.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.