TRUST Iris 4K Conference Camera

4.470,00 kr. 3.576,00 kr.
På lager
SKU
24073
   

Trust Iris giver dig en nem og simpel løsning til at afholde onlinemøder i hverdagen. Videokonferencekameraet har indbygget mikrofoner, så du blot skal tilslutte din laptop og strøm for at kunne starte dit møde.

Trust Iris gør det hurtigt og enkelt at komme i gang med jeres møder online og giver et professionelt billede i høj opløsning.

Plug & play
IRIS er klar til brug inden for få minutter. Du tager blot produktet ud af æsken og tilslutter det til din bærbare computer. Parat! Du kan nu starte et møde med det samme. Brug fjernbetjeningen til at styre displayet og lyden med et tryk på en knap til et interaktivt møde.

ClearView 4K opløsning
IRIS ClearView-teknologien indeholder en HD-sensor med en fantastisk billedopløsning. Kameraet har en 120° vidvinkelvisning, som giver mulighed for et bredt billede.
Dette giver en høj definition og en helkropsvisning af hver person i rummet, uden at de skal sidde skulder ved skulder.

Trust IRIS tilbyder flere muligheder for at spore og indramme individuelle deltagere. Funktionen for dynamisk område sikrer et klart billede under alle lysforhold. Endelig er IRIS udstyret med stemmesporing, hvor kameraet automatisk drejer og zoomer ind på den der taler.

ClearSound lydteknologi
Trust IRIS indeholder en højtaler af høj kvalitet, der med ClearSound-teknologi er optimeret til stemmelyd. Lyde filtreres automatisk fra enhver vibration for at forhindre resonans for at give dig en fantastisk lydoplevelse.

De indbyggede mikrofoner har en rækkevidde på op til 5 meter og følger en algoritme for at sikre, at hver deltager er tydeligt hørbar, uanset hvor de sidder. Støjreduktionsfunktionen sikrer, at baggrundsstøj ikke forstyrrer dit møde.

IRIS passer til ethvert mødelokale
En af de store fordele, Trust IRIS tilbyder, er det faktum, at det forvandler ethvert lille mødelokale til et fuldt udbygget videokonferencerum.
IRIS’ vidvinkelobjektiv og fantastiske mikrofoner sikrer en perfekt videokonferenceoplevelse til ethvert møde fra 2 op til 8 personer, der sidder i sikker afstand fra hinanden.

Hvad er der i kassen?
Trust Iris kamera, 3 m. USB-C kabel, strømforsyning, fjernbetjening (batterier inkluderet), vægbeslag og manual.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.