SpeechLive

Philips SpeechLive smartphone diktering

 

Prøv fremtidens måde at arbejde på.

En måde der gør dig mere effektiv, så du kan give kunder og klienter bedre og hurtigere service og svar, når de helst vil have det. Metoden hedder Philips SpeechLive og er simpel: Du dikterer på din smartphone, og kort tid efter har du det hele på skrift. Tale til tekst på ned til få sekunder. Det bliver ikke nemmere.

Diktering og talegenkendelse

 

Det allerbedste? Du kan uden risiko springe med på vognen og prøve hele pakken i 14 dage – gratis! Uden binding.

 

 

 

 


SpeechLive diktere på mobil

 

Hvad er Philips SpeechLive?

SpeechLive er en cloud-baseret tale til tekst løsning, der gør din arbejdsproces hurtigere og gør dig mere fleksibel i dit arbejde. Det hele fungerer i Philips Dictation app’en på din telefon og i browseren på din computer. Du kan bruge det på tre måder:

 

Den klassiske

Du indtaler et diktat på telefonen. Dernæst sender du det til din mappe i skyen. Din receptionist eller sekretær på kontoret kan transskribere med det samme. Du har derefter adgang til det færdige dokument.

 

Tale til tekst

Du indtaler et diktat. Så trykker du på talegenkendelse. Philips SpeechLive transskriberer automatisk teksten for dig. Du har dit endelige dokument efter få sekunder.

 

Talegenkendelse med sikkerhed

Du indtaler et diktat. Dernæst laver du din tale om til tekst via talegenkendelse på din smartphone. Så sender du teksten til renskrivning hos din receptionist eller sekretær via skyen. Efter renskrivning har du dit endelige dokument.

 

Prøv det i 14 dage gratis uden binding. Derefter kan du diktere fleksibelt og overalt til en rigtig god pris.

 

 


Philips SpeechLive tale til tekst

 

Sådan virker det

Philips SpeechLive er den totale og fleksible løsning til at dokumentere effektivt, give dine kolleger informationer på et splitsekund, være produktiv overalt - og meget mere. Der har aldrig været kortere vej fra tale til tekst.

 

Diktering

Tal nemt og enkelt via din browser eller Philips Dictation app’en på din smartphone. Du kan indtale, uploade eller downloade diktater direkte fra internettet, når du har brug for det. Send dem videre til din sekretær for afskrivning eller spar endnu mere tid med den intuitive og præcise talegenkendelse og få dit færdige dokument på bare få sekunder.

Den perfekte løsning for dig, som ønsker at være fleksibel og har brug for en effektiv og hurtig dokumentation, lige meget hvor i verden du og dit team er.

Du behøver ingen software, ingen dyre installationer, ingen IT-support eller vedligehold. Alt foregår simpelthen i skyen.

 

Transskribering

Det har aldrig været lettere at transskribere. Du logger bare ind i browseren og ser, hvilke diktater, du kan begynde at arbejde på. Du behøver ingen ekstra software. Du logge bare ind på din konto, og uden nogen ekstra skridt kan du lytte til alle diktater, du har liggende i køen. Afskriv diktatet og send det transskriberede dokument direkte til modtageren.

Du behøver ikke møde ind på nogen speciel computer. Du kan arbejde overalt. Du kan arbejde hjemmefra, skifte pladser på kontoret, eller du kan endda arbejde på forretningsrejsen. Der er intet, der holder dig tilbage.

SpeechLive fungerer endda problemfrit med din favorit Philips fodkontrol. Så det er bare at logge på og skrive løs.

 

Tale til tekst

Du taler. SpeechLive skriver for dig. Den revolutionerende talegenkendelse i Philips SpeechLive gør nu livet endnu lettere for dig end nogensinde før.

Har du vigtige opgaver, men sidder fast bag rattet? Intet problem. Du dikterer bare på din telefon, og få sekunder senere har du det færdigskrevne dokument. Undgå unødig spildtid og brug alle dine arbejdstimer effektivt. Så lav noter til dig selv, skriv udkast til mails til dine klienter, lav hurtige rapporter efter kundebesøg – mulighederne er mange, og du når dine opgaver mere effektivt og på kortere tid.

 

Prøv Philips SpeechLive i 14 dage gratis uden binding. Derefter kan du diktere fleksibelt og overalt for under til en rigtig god pris.

 

© Zinuss.