Software

Software og apps er ofte den hemmelige ingrediens, når du skal udnytte det fulde potentiale i din hardware. Det giver dig kontrollen over din kommunikation, dine personlige præferencer og dit workflow, hvad end du skal justere indstillingerne på dit headset, eller du skal have en effektiv og hurtig diktering på tværs af organisationen.

Nedenfor finder du værktøjer, der giver dig den bedste oplevelse af den hardware, du køber hos os.


Headset software

Headset software

Få det bedste ud af dine headset eller speakerphones med software til din computer eller mobil, der holder det opdateret, forbundet og altid inden for rækkevidde.

Du kan bl.a. få adgang til endnu flere kontrolfunktioner til softphones, tilpasse dine enheder eller holde dem opdateret med den nyeste driver.

Desuden kan du finde forskellige apps til din mobil, der gør dig i stand til at kontrollere opkald, giver dig hurtig adgang til manualer, hjælper dig med at finde dit headset, når det er væk, og meget mere.

Find software til dit headset her


Philips SpeechLive

SpeechLive

Philips SpeechLive er en helt ny måde at arbejde på. Med din smartphone kan du diktere direkte fra hånden og ud i skyen, så du kan arbejde med andre uafhængigt af tid og sted.

Du behøver ingen ekstra software, dyre opsætninger eller installationer. Og du kan have et dokument færdigskrevet hurtigere end nogensinde før. Send det over nettet til din receptionist eller sekretær og få det transskriberet, mens du er på farten eller ude hos kunden.

SpeechLive introducerer også tale til tekst, hvor du på bare få sekunder får alt, hvad du siger, ned på skrift.

Læs mere om Philips SpeechLive her

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Headset software 0
  2. SpeechLive 0
© Zinuss.