Sennheiser SP 220 MS

3.995,00 kr. 3.196,00 kr.
Udsolgt
SKU
507211

Sennheiser SP 220 MS gør det lynhurtigt at komme i gang med konferencekald og giver jer fantastisk lyd på jeres møder. Løsningen er certificeret til Skype for Business.

Sennheiser SP 220 MS giver jer klar og tydelig lyd i bedste Sennheiser kvalitet, når I skal afholde Skype møder og det er hurtigt at komme i gang.

Genial sampak
Denne alsidige løsning består af to Sennheiser SP 20 ML speakerphones, der sammen giver en effekt som man normalt ville skulle bruge en større konferencetelefon til. Idet de to enheder kan forbindes via det medfølgende adapterkabel og danne par kan I nemlig være op til 12 deltagere på mødekaldet.
Sennheiser SP 220 MS kan dog også skilles ad, så man har to almindelig speakerphones, der kan anvendes hver for sig til både mobil og computer.

Lyden i top
Højttalerne i Sennheiser SP220 MS giver jer en klar og fyldig lyd, og Sennheiser Voice Clarity teknologi, echo cancellation og dual talk funktion sørger for, at samtalen kan foretages uden tab af kvalitet. Mikrofonerne sørger ligeledes for, at mødets deltagere går tydeligt igennem til kunden i den anden ende af kaldet.

Plug n’ Play
Sennheiser SP 220 MS kobles hurtigt til din Windows laptop eller Macbook med USB og så er du klar til at afholde mødekald i Skype. Du kan nemt besvare og afslutte kald på højttaleren, hvor det ligeledes er muligt at regulere volumen.

Sennheiser SP 220 MS er certificeret til Microsoft Skype for Business.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.