Flere visninger

Sennheiser SP 20 ML

1.195,00 kr ( 956,00 kr. Ekskl. moms )

Sennheiser SP 20 ML konferencetelefon er til dig, der hurtigt skal sætte telefonmødet op, når dit hold af kolleger har vigtige samtaler over Skype for Business. Med USB til PC og 3,5 mm jack til mobil virker den til alle dine kommunikationsenheder.

 

SP 20 ML er certificeret til Skype for Business og Lync

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 506050
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Telefonmøder på under ti sekunder
Med en Sennheiser SP 20 ML konferencetelefon kan du hurtigt sætte telefonmødet op, når dit hold af kolleger har vigtige Skype for Business samtaler. Brug den til både PC og mobil, og du kan bogstaveligt sætte mødet op overalt på under 10 sekunder, da den installerer sig selv. Bare sæt den til computeren med USB eller til din smarphone med 3,5 mm jack, og I er klar til samtalen. Din konferencetelefon er altid beskyttet på farten med det smarte bæreetui.

Den største fordel er den fantastiske Sennheiser lyd, der med Voice Clarity og fjernelse af ekko gør, at alle i rummet kan høres og bliver hørt. Aldrig mere dårlige mikrofoner og højttalere fra din PC eller mobil. HD Voice teknologien fanger stemmer bedre og mere detaljeret, mens støjdæmpningen sørger for at reducere baggrundsstøj til et minimum. Alt dette sørger for renere og klarere samtaler, så I uforstyrret kan fokusere på det vigtige. Sennheiser SP20 ML er perfekt til møder med op til 4 personer i lokalet.

Bevar kontrollen over jeres samtaler med det intuitive panel på Sennheiser speakerphonen. Med et enkelt tryk på en knap kan du besvare opkald og lægge på, skrue op og ned for lydstyrken samt afbryde mikrofonen.

Sennheiser SP20 ML er certificeret til Skype for Business og Lync

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.