Sennheiser SP 20

1.395,00 kr. 1.116,00 kr.
Udsolgt
SKU
506049

Sennheiser SP 20 konferencetelefon er til dig, der har brug for hurtigt at sætte et telefonmøde op. Du kan nemt og enkelt sætte den til PC med USB eller til mobil med Jack. Så får du altid god lyd i hele lokalet.

Telefonmøder på under ti sekunder
Sennheiser SP20 konferencetelefon er til dig, der har brug for hurtigt at sætte et telefonmøde op, når der skal tages vigtige beslutninger, eller handlen skal lukkes. Du kan bruge den til både PC med USB og mobilopkald med 3,5 mm jack, og med Plug & Play virker den med det samme, du sætter den i. Du kan bogstaveligt sætte mødet op overalt på under 10 sekunder. Med den smarte rejsetaske er din konferencetelefon altid beskyttet, når du er på farten.

SP 20 giver dig naturligvis den fantastiske Sennheiser lyd med Voice Clarity og ekko eliminering, der gør, at alle i rummet kan høres krystalklart. Aldrig mere dårlige mikrofoner og højttalere fra din PC eller mobil. HD Voice kvaliteten i mikrofonerne sørger for, at stemmer opfanges mere detaljeret, og støjreduktionen fjerner uønskede baggrundslyde fra signalet, så personerne i den anden ende altid hører, hvad der bliver sagt. SP 20 er ideel til små møder med op til 4 deltagere.

Hav kontrollen af konferencesamtalerne inden for rækkevidde med det intuitive panel på din Sennheiser speakerphone. SP 20 giver dig både mulighed for at besvare opkaldet og lægge på, slukke for mikrofonen og justere lydstyrken med et enkelt tryk med fingeren.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.