Flere visninger

Sennheiser SC 45

495,00 kr ( 396,00 kr. Ekskl. moms )

Sennheiser SC 45 er et sikkert og stabilt headset til dine mobilsamtaler. Det sidder behageligt på dit hoved og leverer en forbedret lyd til dine opkald med den fleksible mikrofon, der både dæmper støj og fanger din stemme i HD Voice kvalitet. Slut det nemt til mobilen med jack-stik og oplev forskellen.

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 507082
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Bedre mobilsamtaler i behageligt design
Sennheiser SC45 giver dine mobilsamtaler både større komfort og lyd, så du er bedre rustet til at tale med dine kunder og klienter. Du slutter det bare til telefonen med jack-stikket, og den lette og polstrede hovedbøjle med blød ørepude sikrer dig en behagelig og komfortabel oplevelse, når du taler. Headsettet virker automatisk vil din mobil, og du vil opleve en ren og tydelig lyd i samtalen. Du kan pakke headsettet ned i den medfølgende rejsepose, når du skal have det med på farten.

En skarpere lyd hele vejen
SC 45 Culture Plus Mobile leverer en fantastisk Sennheiser signaturlyd til dine mobilsamtaler. Du kan sætte mikrofonen præcist, hvor du vil med den bøjelige mikrofonarm. Den opfanger din stemme i HD Voice kvalitet, så du lyder helt naturlig i røret. Samtidig fjerner headsettet støjen fra dine omgivelser, så kunden kun kan høre dig - ikke dine kolleger. Dine ører er også beskyttet mod støj med ActiveGard, der fjerner skadelige lyde fra opkaldet, inden de når dig.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse 3.5mm jack kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.