Flere visninger

Sennheiser Presence UC

1.139,00 kr ( 911,20 kr. Ekskl. moms )

Sennheiser Presence UC er med sin Bluetooth adapter perfekt til dig, der er meget på farten, men har brug for den ekstra forbindelse til PC. Den virker på op til to enheder ad gangen, så du kan koble den på mobil og PC samtidig via Bluetooth.

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 504576
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Det diskrete headset til dit arbejdsliv
Hvad end du er på kontoret eller på farten, vil Sennheiser Presence UC være dit foretrukne headset. Det diskrete og lette design bag øret passer perfekt og generer ikke, ligegyldigt om du sidder i en kontorstol eller bag rattet. Med sin vægt på 13 gram og taletid på 13 timer kan du bare lade det sidde i øret, og du vil altid være klar til at tage telefonen. Med Dual Connectivity kan du være koblet på to enheder samtidig, så du kan bruge det til PC softphone via Bluetooth adapteren samtidig med din mobiltelefon.

Klassens bedste lyd
Dine kunder kræver den bedste lyd. Det bør du selvfølgelig også. Sennheiser har i over 70 år været med til at udvide grænserne for lydgengivelse, og det kan mærkes i Presence UC. Tre digitale mikrofoner opfanger din stemme og sorterer støj fra. Læg dertil Sennheisers egen WindSafe teknologi, der blokerer vindstøjen, og du vil aldrig mere blive bedt om at tale højere for at blive hørt. SpeakFokus med HD Voice forbedrer din stemme og fanger alle detaljer, så den går rent igennem, når du snakker. Dine samtaler bliver derfor helt naturlige og flydende, så både partnere og kunder vil være tilfredse, når opkaldet er afsluttet.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.