Flere visninger

Sennheiser MB Pro 2 UC

1.650,00 kr ( 1.320,00 kr. Ekskl. moms )

Sennheiser MB Pro 2 UC er til dig, der ønsker den fantastiske HiFi stereolyd til musik og samtaler både på kontoret og på farten. Med Dual Connectivity kan du sætte det til din PC og mobil på samme tid.

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 506045
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Det fleksible og mobile headset
Sennheiser MB Pro 2 UC er det ideelle headset til dig, der ønsker at tage den professionelle samtale med på farten. Du kan nemt slutte det til computeren med Bluetooth adapteren, samtidig med du bruger det til mobiltelefonen med Dual Connectivity. Besvar dine opkald ved at tage headsettet på. Det holder lige så længe som dig med op til hele 15 timers taletid. Du kan nyde den gode Sennheiser lydoplevelse med høretelefonerne i HiFi stereolyd og fordybe dig i samtalen, mens du lukker omgivelserne ude.

Professionelle samtaler overalt
Sennheiser MB Pro 2 UC lyder næsten, som om du er i rummet, når du snakker over telefon. HD Voice kvaliteten fanger mere af din stemme, og Ultra Noise Cancel fjerne al støj omkring dig, så kunden hører din stemme og intet andet. Du går tydeligt igennem i alle omgivelser, og du kan koncentrere dig om at lukke aftalen uden at være bekymret over, om du bliver hørt ordentligt. Room Experience gør samtalen mere naturlig for dig, og den patenterede ActiveGard teknologi dæmper høje lyde, så du kan tale hele dagen uden træthed.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.