Sennheiser MB Pro 1 UC

1.475,00 kr. 1.180,00 kr.
Udsolgt
SKU
506042

Sennheiser MB Pro 1 UC er perfekt til dig, der ønsker at tage den professionelle samtale med på farten, og vil have kvalitet på kontoret. Med Bluetooth adapteren kan du koble det til din PC og mobil samtidig.

Det fleksible og mobile headset
Sennheiser MB Pro 1 UC er lige så fleksibelt og stabilt som den dygtigste medarbejder og er perfekt til dig, der ønsker at tage den professionelle samtale med på farten. Med Bluetooth adapteren kan du koble det til din PC og mobil samtidig, så du kan bruge det til alle samtaler både på kontoret og i bilen. Du kan besvare opkaldet ved bare at tage headsettet på, og med op til 15 timers taletid holder det lige så længe som dig. Det smarte design med hovedbøjle i solide materialer og en enkelt høretelefon giver overblik over omgivelserne, mens du nyder godt af den perfekte samtalelyd.

Professionelle samtaler overalt
Lyden i HD Voice kvalitet er ikke til at tage fejl af. Du lyder næsten, som om du er i rummet, når du snakker med MB Pro. Støjen omkring dig bliver elimineret med den sublime Ultra Noise Cancel, så kunden hører din stemme og intet andet. Det er lige meget, om det er bilmotoren eller printeren på kontoren, så går du tydeligt igennem, og du bliver aldrig bedt om at gentage dig selv igen. Den patenterede ActiveGard teknologi beskytter dine ører mod høje og skadelige lyde, så du trygt kan have headsettet på hele dagen uden at skade dine ører.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.