Sennheiser MB 660 UC MS

2.849,00 kr. 2.279,20 kr.
Udsolgt
SKU
507093

DETTE PRODUKT ER UDGÅET

Her kan du kan finde lignende headset fra Sennheiser.

 

Du kan også kontakte os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Dit værn mod forstyrrelser
Med Sennheiser MB 660 UC MS på hovedet har du den ultimative kombination mellem et sæt musikhøretelefoner i verdensklasse og et headset til samtaler over PC og mobil  i professionel topkvalitet. Det leverer med NoiseGard™ teknologien en fantastisk støjreduktion, så du kan træde ind i en rolig zone uden larm fra omgivelserne, når du skal fokusere på dine opgaver. Lydkvaliteten er i topklasse HiFi-kvalitet, og mikrofonen er skjult, så du kan koble det på mobilen med Bluetooth på farten og bruge dit headset som almindelige høretelefoner. Batterilevetiden på op til hele 30 timer giver dig en enorm frihed, og de lækre og luksuriøse materialer leverer en fantastisk komfort hele dagen.

Sublime samtaler uden støj
Du får med Sennheiser MB 660 MS udover den unikke lydoplevelse til koncentrationskrævende opgaver en sublim samtalelyd til professionel telefoni. Den specielle SpeakFocus™ teknologi filtrerer baggrundsstøjen fra, mens den fanger din fulde stemme med hele tre indbyggede mikrofoner. WindSafe™ teknologien giver dig yderligere beskyttelse til dine udendørs samtaler ved at genkende vindstøj og eliminere den. For at gøre samtalen endnu mere naturlig, gør Room Experience™ teknologien lyden endnu mere rummelig og naturlig, når du lytter til kunden eller kollegaen i den anden ende.  Den intuitive kontrol på headsettet giver dig let adgang til at kontrollere både musik og opkald med et enkelt tryk.

MB 660 UC MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Læs vores anmeldelse af Sennheiser MB 660

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.