Flere visninger

Sennheiser MB 660 UC

2.995,00 kr ( 2.396,00 kr. Ekskl. moms )

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende headset fra Sennheiser.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 507092
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Dit værn mod forstyrrelser
Sennheiser MB 660 giver dig en helt ny standard for exceptionel lyd og støjreduktion, når du skal fokusere på opgaverne og lukke kontoret ude. Den smarte Sennheiser NoiseGard™ teknologi måler aktivt støjniveauet omkring dig og eliminerer det, så du altid vil mærke en behagelig ro, når du har headsettet på. Lydkvaliteten i højttalerne er mindst lige så god som i et normalt Sennheiser headset til musik, og mikrofonen er skjult, hvilket gør dig i stand til at bruge headsettet som almindelige høretelefoner også. Batterilevetiden er på op til hele 30 timer, og materialerne i topkvalitet giver dig fornemmelsen af en fantastisk komfort dagen lang.

Sublime samtaler uden støj
Sennheiser har ikke alene lagt energi i din koncentration og lydoplevelse, men også i en unik samtaleoplevelse for både dig og kunden. Den specielle SpeakFocus™ teknologi kombinerer lyden fra tre mikrofoner til at gøre din stemme både ren og tydelig og fjerne støjen fra andet i rummet, så din samtalepartner kun hører dig. Din samtalelyd er med WindSafe™ teknologien beskyttet mod vind, når du er på farten, og med Room Experience™ føles samtalen, som den foregår i den virkelige verden ved at gøre lyden naturlig og rummelig. Med den intuitive kontrol på headsettet kan du styre alt, både når du taler og hører musik.

Læs vores anmeldelse af Sennheiser MB 660

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.