Flere visninger

Sennheiser DW Pro 2

2.369,00 kr ( 1.895,20 kr. Ekskl. moms )

Sennheiser DW Pro 2 er til dig, der ønsker maksimal fordybelse i samtalen. Det forbinder til fastnettelefon og PC på samme tid og giver dig 180 meters trådløs rækkevidde og exceptionel lyd og støjdæmpning, så du sikres den bedste samtalekvalitet.

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 504308
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Dit headset fra morgen til fyraften
Med Sennheiser DW Pro 2 kan du tale problemfrit med dine kunder overalt på kontoret på både fastnettelefon og PC. Du kan med op til 180 meters rækkevidde beholde den trådløse fleksibilitet, mens du giver kunderne den allerbedste service. Batterilevetiden på op til 12 timer gør, med automatisk opladning i basen, at du ikke løber tør under samtalen. DW Pro 2 er ekstra slidstærkt og behageligt med markedets bedste materialer og en perfekt balance på hovedet, så du kan bruge det hele dagen uden at føle dig træt.

Fanger din stemme - intet andet
Med stor kvalitet følger stor lyd. DW Pro 2 er specielt designet til at kunne bruges i det ekstra støjende miljø. Det robuste design med to høretelefoner lukker dine ører af, så du undgår at blive distraheret af omgivelserne. Ultra Noise Cancel i mikrofonen eliminerer støj i baggrunden, så du kan tale normalt med kunden og blive hørt, også på larmende kontorer. Sennheiser Voice Clarity med HD Voice gør lyden helt klar og detaljeret, så du lyder naturlig i telefonen. Du er med ActiveGard ligeledes beskyttet mod støj på linjen, så din hørelse aldrig lider overlast.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.