Flere visninger

Sennheiser DW Pro 1 USB

2.095,00 kr ( 1.676,00 kr. Ekskl. moms )

Sennheiser DW Pro 1 USB er skabt til dig, der flittigt bruger PC softphone og gerne vil beholde den trådløse fleksibilitet. Med 180 meters rækkevidde, 12 timers batterilevetid og bl.a. Ultra Noise Cancel er dette et virkelig stærkt headset.

Brand: Sennheiser

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 504316
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Dit headset fra morgen til fyraften
Sennheiser DW Pro 1 USB er skabt til dig, der taler i PC softphone hele dagen eller i særligt støjende miljøer, og gerne vil beholde den trådløse fleksibilitet, der er nødvendig for at give kunderne den allerbedste service. Med DECT kan du bevæge dig op til 180 meter væk fra basen, og med en batterilevetid på op til 12 timer løber du aldrig tør midt i en samtale. Headsettet oplader automatisk i basen. Designet er konstrueret specielt til at være ekstra slidstærkt og behageligt ved heldagsbrug. Det er produceret i markedets bedste materialer og er perfekt balanceret på dit hoved.

Fanger din stemme - intet andet
Med stor kvalitet følger også stor lyd. Sennheisers overlegne Voice Clarity kan din kunde forstå alt, hvad du siger, selv i støjende miljøer. Dette skyldes kombinationen af HD Voice, der fanger flere detaljer i din stemme, og mikrofonen med Ultra Noise Cancel, som eliminerer støjen i baggrunden, så det kun er din stemme, der kommer med i røret. Det smarte mono design lader dig følge med i dine omgivelser, mens du fordyber dig i samtalen. Samtidig er du beskyttet mod skadelig støj fra telefonen med ActiveGard teknologien, der renser lyden for høje signaler.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.