Polycom VoxBox

1.895,00 kr. 1.516,00 kr.
Udsolgt
SKU
2200-49000-025

Polycom VoxBox er en let transportabel speakerphone i høj kvalitet til dine telefonmøder på farten. Tag den med og sæt den op hurtigt og nemt med USB til PC eller Bluetooth til mobilen. Så har du på ingen tid et konferenceopkald i professionel kvalitet for op til fire personer i rummet.

 

Polycom VoxBox er certificeret til Skype for Business

Ultra kompakt med høj performance
Nu kan du tage Polycoms legendariske konferencekvalitet med dig overalt. Polycom VoxBox er en let og transportabel speakerphone, du kan slutte til mobil og PC på ingen tid via Bluetooth eller USB. Du får den endda med et beskyttende rejseetui, så du med god samvittighed kan tage den med dig overalt.

Med fire retningsbestemte mikrofoner opfanger den rummet i alle retninger i op til 3 meter, så I kan uden forhindring sidde op til fire mennesker rundt om og deltage på lige fod i samtalen. Polycoms NoiseBlock-teknologi sørger for at gøre enhver baggrundslarm musestille, så I vil opleve en tydelig og ren lyd i alle ender af opkaldet.

Kvalitet i alle situationer
Tag VoxBox op af tasken eller kufferten, når du er på farten og nyd godt af hurtige samtaler med mange deltagere, så du altid er klar til at samarbejde og konferere, når salget skal i hus, eller vigtige beslutninger skal tages. Med en batteritid på op til 6,5 timers tale har du mere end rigeligt strøm til at få samtalen i hus.

Eller lad den stå klar på kontoret eller i mødelokalet. Med den indbyggede sikkerhedsmekanisme og det 3m lange USB sikkerhedskabel kan du låse VoxBox fast, så den også står der, når du har brug for den i morgen.

Hvis du har din speakerphone med udendørs, kan du trygt stole på, at den kan klare de fleste slags vejr. Med en IP64-klassifikation er den helt tæt mod støv og kan klare det meste regnvejr uden at kny.

Polycom VoxBox er certificeret til Skype for Business

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.