Polycom RealPresence Trio 8800 MS Collaboration Kit

14.895,00 kr. 11.916,00 kr.
Udsolgt
SKU
7200-25500-019

Polycom RealPresence Trio 8800 MS Collaboration Kit er det ultimative videokonferenceudstyr, når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Trio 8800 konferencetelefonen har en rækkevidde på hele 6 meter, og det medfølgende Logitech C930e webcam leverer videotransmission i fuld HD-kvalitet.

 

Trio 8800 MS er certificeret til Skype for Business

Den komplette løsning til videokonferencen
Polycom RealPresence Trio 8800 MS Collaboration Kit leverer lyd og billede i professionel topkvalitet til dine videokonferencer. Du har hele pakken til at foretage videoopkald via Skype for Business, hvor I kan deltage på lige fod op til 20 mennesker i lokalet.

Sættet inkluderer en Trio 8800 MS konferencetelefon, som også er kontrolenheden for samtalerne, et Logitech C930e webkamera, som skyder video i fuld HD-kvalitet, og en Polycom Visual+ boks, der lader konferencetelefon og webcam tale sammen og gør dig i stand til at præsentere indhold fra din computer eller mobil, enten trådløst eller via USB.

Samtalekvalitet i verdensklasse
Polycom Trio 8800 MS konferencetelefonen er skabt til at levere en samtalelyd i verdensklasse til større mødelokaler. Højttalerne og mikrofonen dækker et areal på over 100 m2, og de rækker 360° i lokalet, hvilket betyder, at helt op til 20 mennesker i lokalet kan være med i samtalen på lige fod.

Skype for Business er indbygget i konferencetelefonen, hvilket betyder, at du ikke behøver at tilslutte en ekstern enhed for at sætte et telefonmøde op. Du logger bare på din profil direkte på Trio 8800, finder dine kontakter og ringer op. Lettere kan det ikke blive.

Mikrofonerne er støjreducerende og sørger for at eliminere al unødig larm fra linjen. Noise Block teknologien slukker for baggrundslarmen og tænder automatisk for mikrofonerne, når nogen i rummet har et bidrag. Mikrofonerne byder endda på mulighed for HD Voice, der fanger flere detaljer i stemmen, og Voice Clarity fjerner ekko og anden elektrisk støj i opkaldet.

Skarp videokvalitet i HD-opløsning
Logitech C930e leverer en skarp billedkvalitet af mødelokalet i fuld HD-opløsning, så personerne i den anden ende kan følge med i videokonferencen på lige fod med alle, der er til stede i lokalet. Med en vidvinkeloptagelse på hele 90° dækker kameraet mere af lokalet end noget andet skrivebordskamera til dato.

Ved at integrere webkameraet med din Skype for Business kan du eller modparten i samtalen fjernstyre kameraet direkte i samtalevinduet. Det betyder, at I altid kan fokusere på det vigtige og få det rigtige billede i videosamtalen, hvad end I er to eller tyve i rummet.

Del indhold lettere og bedre end nogensinde før
Med Polycom Visual+ boksen har du adgang til at dele indhold fra både mobil, tablet eller PC trådløst via Apple AirPlay, Miracast, Bluetooth eller IP/WiFi, eller du kan tilslutte din enhed via USB. Du kan derfor hurtigt og nemt præsentere en PowerPoint, vise salgsstatistikker og meget andet på få sekunder.

Visual+ boksen er let at montere og tilslutte, og den får strøm via ethernet-kablet, så den nemt kan stilles i et hjørne og gemmes væk i mødelokalet, uden det går ud over dens ydeevne.

Trio 8800 MS er certificeret til Skype for Business

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.