Polycom RealPresence Trio 8800 MS

8.995,00 kr. 7.196,00 kr.
Udsolgt
SKU
2200-66070-019

Polycom RealPresence Trio 8800 MS er den perfekte løsning til dig, der vil være sikker på at have alle med i mødelokalet. Rækkevidden på hele 6 meter dækker hele rummet, og med den Skype for Business software behøver du ikke at have andre enheder med.

 

Trio 8800 MS er certificeret til Skype for Business

Den optimale løsning til store møderum
Polycom RealPresence Trio 8800 MS konferencetelefon leverer en uovertruffen lydkvalitet og rækkevidde til dit møderum. Med hele 6 meters radius kan alle i lokalet både høre og høres, når I afholder telefonmøder.

Med sin indbyggede Skype for Business software behøver du ikke engang din egen enhed for at ringe op eller modtage opkald. Du sætter bare Trio 8800 til med ethernet-kablet, og du har både adgang til VoIP-telefoni og strøm.

Den velkendte brugerflade i touchskærmen gør det nemt for nye brugere at logge ind, finde kontakter og ringe ud eller besvare. Du har endda adgang til mere avancerede funktioner, såsom konferenceopkald med flere deltagere, viderestilling, sætte opkald på hold og meget mere. Med en indbygget hukommelse kan du endda optage samtaler til videre brug og dokumentation, f.eks. til bedre mødereferater.

Du kan naturligvis stadig koble Trio 8800 til både computer og mobil, enten via USB eller Bluetooth, og med NFC er det både hurtigere og lettere end nogensinde før. Med Bluetooth kan du endda bruge den som højttaler.

Fantastisk 360° lyd
Konferencetelefonen besidder en stor række teknologi, som giver dig en lydoplevelse i verdensklasse, så I kan holde mødet med fokus på indholdet - og ikke på lyden.

Både højttalere og mikrofoner når ud til alle verdenshjørner, så hele forsamlingen i lokalet deltager ligeligt i samtalen.

Ved at slå HD Voice til sørger I for at øge detaljegraden i stemmerne, så I lyder tydeligere og mere naturligt. Men også selv med HD Voice slået fra nyder I godt af Polycom Voice Clarity, som aktivt eliminerer forstyrrende lydelementer, såsom ekko eller støj på linjen.

Noise Block teknologien lægger et sidste bolværk mod dårlig lyd. Ved hjælp af digitale filtre genkender det alle lyde, som ikke er menneskestemmer og sørger for at holde dem ude af samtalen. Når ingen snakker, sørger den for at sætte mikrofonen på lydløs, så ingen forstyrres unødigt af baggrundsstøj fra omgivelserne.

Fremtidssikret til alle behov
Du behøver ikke kun at bruge Trio 8800 MS som en Skype for Business konferencetelefon. Ved at tilkøbe en Visual Trio+, et kompatibelt webkamera og et fjernsyn har du adgang til en bred vifte af yderligere funktioner, som øger effektivitet og kommunikation.

Du kan lave telefonsamtalen om til et videoopkald, hvor kameraet fokuserer på den, der taler, eller du kan endda dele indhold fra din computerskærm via konferencetelefonen, så alle i lokalet kan følge med på fjernsynet, og alle, der deltager på linjen, får det direkte på deres egne skærme.

Trio 8800 MS er certificeret til Skype for Business

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.