Polycom RealPresence Trio 8800

9.495,00 kr. 7.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
2200-66070-001

Polycom RealPresence Trio 8800 leverer med en radius på hele 6 m en fantastisk rækkevidde og lydkvalitet, når du skal have fyldt møderummet ud. Og med den indbyggede software behøver du ikke engang sætte en enhed til. Du ringer og besvarer direkte på konferencetelefonen.

Den optimale løsning til store møderum
Polycom RealPresence Trio 8800 er skræddersyet til dig, der gerne vil have det maksimale ud af din konferencetelefon, når du skal fylde mødelokalet ud. Med hele 6 meters rækkevidde når den ud til hvert et hjørne af rummet, så alle er med i samtalen.

Den indbyggede software gør dig fri af at skulle have slutte anden enhed til for at ringe. Sæt telefonen til med ethernet-kablet, og du er forbundet. Du har let adgang til alle kontakter og funktioner via den intuitive touch screen på selve konferencetelefonen. Hvis du skal have lyst til det, kan du naturligvis stadig koble både PC og mobil til via USB eller Bluetooth, og med NFC har det aldrig været nemmere.

Touch screenen giver dig, udover de normale ringefunktioner, mulighed for at holde telefonkonferencer med flere deltagere, viderestille opkald, sætte opkald på hold, eller endda optage opkald til senere gennemlytning eller dokumentation.

Fantastisk 360° lyd
RealPresence Trio 8800 er udstyret med et væld af funktioner, der gør lydoplevelsen både tydelig og naturlig, så I kan holde telefonmødet uden forstyrrelser eller irritationer.

Højttalere og mikrofoner både afspiller og optager hele vejen rundt, så alle i lokalet er med på lige fod i samtalen.

Du kan slå HD Voice til for at fange endnu flere detaljer i stemmen. Polycom Voice Clarity sørger i alle situationer for at eliminere irriterende elementer, såsom ekko og støj fra linjen, så samtalen foregår glidende, og I kan holde fokus på det vigtige i mødet.

Polycoms patenterede Noise Block teknologi eliminerer derudover alle lyde, som ikke er menneskestemmer, og i støjende lokaler sørger den for at sætte mikrofonen på lydløs, når der ikke er nogen, der taler. Resultatet er, at personerne i den anden ende oplever en ligeså fuldendt lydoplevelse som I gør.

Fremtidssikret til alle behov
Polycom Trio 8800 er meget mere end bare en konferencetelefon. Ved at tilkøbe en Visual Trio+, et kompatibelt webcam og et Smart TV har du den komplette digitale løsning til dit møderum.

Med et sviptag kan du lave dine telefonsamtaler om til videokonferencer, der gør samarbejde på tværs af afstande endnu mere personligt og effektivt, og du kan endda dele din skærm og præsentere indhold med både mødedeltagere i lokalet og på linjen via konferencetelefonen.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.