Polycom RealPresence Trio 8500 MS

6.295,00 kr. 5.036,00 kr.
Udsolgt
SKU
2200-66700-019

Polycom RealPresence Trio 8500 MS leverer den kvalitet, du har brug for, når du skal holde vigtige telefonmøder. Med den indbyggede VoIP-telefon har du ikke brug for nogen tilslutning for at ringe op, og med en radius på over 4 meter er alle i lokalet dækket godt ind i det mellemstore møderum.

 

Trio 8500 MS er certificeret til Skype for Business

Nem betjening med mange fordele
Polycom RealPresence Trio 8500 gør det let og enkelt at oprette telefonmøder og -konferencer med en fantastisk samtalelyd for alle parter. Konferencetelefonen er ideel til mellemstore mødelokaler med sin rækkevidde på over fire meter.

Med den indbyggede Skype for Business-software behøver du ikke engang slutte en ekstern enhed til. Du logger bare ind, finder kontakten og ringer op direkte fra konferencetelefonen. Sæt den til netværket, og du er forbundet. Hvis du ønsker, er det dog ligetil at slutte Trio 8500 til som en speakerphone til både PC og mobil via USB eller Bluetooth.

Du kontrollerer opkaldene hurtigt og nemt med den indbyggede touch screen, der har den velkendte Skype for Business brugerflade, der gør brugen let og overskuelig. Du har endda adgang til mere avancerede funktioner, såsom at være vært for konferenceopkald med flere deltagere, viderestilling af opkald eller sætte samtalen på pause, hvis du har gang i flere opkald. Du kan endda gemme telefonsamtalerne med den indbyggede optagefunktion, hvis du skulle have behov for at gennemlytte eller dokumentere dem.

Fantastisk 360° lyd
Polycom Trio 8500 leverer en af markedets bedste samtaleoplevelser med sine lydforbedrende funktioner. HD Voice fanger hele spektret i stemmen, mens Polycom Voice Clarity eliminerer ekko og andre forstyrrende elementer, så I kan holde en flydende samtale uden forstyrrelser.

For at give en endnu bedre oplevelse, sørger Polycoms patenterede Noise Block-teknologi for at frafiltrere alle lyde, som ikke er menneskestemmer. Hvis der er støj fra lokalet, sørger den for at slukke for mikrofonerne og tænde dem igen, når der er en i lokalet, der siger noget. Det sikrer telefonmøder med høj samtalekvalitet og glidende kommunikation.

Fremtidssikret til alle behov
Hvis du engang i fremtiden har behov for en større løsning til yderligere samarbejde, er Trio 8500 forberedt på det.

Du kan uden problemer anskaffe dig Trio Visual+ og et kompatibelt webcam og lave dine telefonmøder om til videokonferencer med synkroniseret lyd og billede.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.