Polycom RealPresence Trio 8500

6.495,00 kr. 5.196,00 kr.
Udsolgt
SKU
2200-66700-025

Polycom RealPresence Trio 8500 gør det nemt og hurtigt at stable et konferenceopkald på benene i det mellemstore mødelokale. Med indbygget VoIP-telefon og Bluetooth til mobil kan du opnå forbindelse på ingen tid, og med en personlig profil har du altid dine kontakter lige ved hånden.

Nem betjening med mange fordele
Polycom RealPresence Trio 8500 leverer en fantastisk lyd til mødelokalet, når du skal oprette et konferenceopkald via telefonen. Med en rækkevidde på over fire meter er rækkevidden rigeligt stor til at dække et mellemstort mødelokale.

Slut den til internettet via et ethernetkabel og ring op til dine kontakter direkte på konferencetelefonen. Du behøver hverken at tilslutte PC eller mobiltelefon, men det er selvfølgelig en mulighed via USB eller Bluetooth, hvis du ønsker.

Det er nemt at ringe op og besvare opkald med den intuitive touch screen direkte på Trio 8500 konferencetelefonen. Her har du også mulighed for flere avancerede funktioner, såsom konferenceopkald, viderestilling, pause, eller endda optage opkaldene.

Fantastisk 360° lyd
Polycom Trio 8500 er udstyret med et af markedets mest avancerede lydsystemer, inklusive HD Voice kvalitet med ekstra mange detaljer i menneskestemmen, som bliver krydret med Polycom Acoustic Clarity, der sørger for at fjerne ekko i lyden og blokere for støj på linjen.

For at sikre en endnu mere flydende samtale med sublim lyd uden forstyrrelser, opfanger Polycoms patenterede Noise Block automatisk alle lyde, der ikke er menneskestemmer og lukker dem ude af samtalen og slukker mikrofonen. Den tænder automatisk igen, når der er en i lokalet, der taler, så mødet kan fortsætte uden forstyrrelser.

Fremtidssikret til alle behov
Hvis du engang i fremtiden har behov for en større løsning til yderligere samarbejde, er Trio 8500 forberedt på det.

Ved at tilkøbe Trio Visual+ og et webcam har du nu en markedsførende løsning til videokonferencer i topkvalitet med perfekt synkroniseret lyd og billede.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.