Poly Voyager Legend

695,00 kr. 556,00 kr.
På lager
SKU
87300-205
   

Plantronics Voyager Legend er det verdensberømte headset, der giver dig den ultimative støjreduktion og stemmekvalitet, når du taler i mobiltelefon på farten. Sæt det til din smartphone med Bluetooth og mærk forskellen. Måske det bedste headset nogensinde.

Til dit liv på farten
Plantronics Voyager Legend er det legendariske headset til dit professionelle liv på farten. Den uhørt effektive støjeliminering er perfekt til udendørs og støjende miljøer. Med stemmestyring kan du kontrollere alle opkald håndfrit. En opladning giver dig op til 7 timers taletid, og du kan endda opgradere med ladeetui og tale dobbelt så længe. Med Multipoint teknologien kan du tage opkald fra to telefoner på en gang, eksempelvis din arbejdstelefon og din privattelefon. Måske derfor er Voyager Legend et af de bedst sælgende Bluetooth headset i historien.

Den ultimative samtale
Voyager Legend giver dig den måske bedste støjeliminering, du nogensinde har oplevet. De tre indbyggede mikrofoner optimerer konstant din stemme, mens de filtrerer al uønsket støj bort. Den indbyggede Digital Signal Processing eliminerer både ekko og støj, og indbyggede vindfiltre sorterer vinden fra både mekanisk og digitalt. Så kan du bare snakke løs i bilen med vinduet åbent – din kunde hører intet andet end din stemme.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.