Poly Voyager Focus UC MS

1.695,00 kr. 1.356,00 kr.
På lager
SKU
202652-102
   

Plantronics Voyager Focus UC MS giver dig den bedste lyd og samtale, du kan forestille dig, over Skype for Business på PC og mobil. Dette Bluetooth headset er den perfekte kombination af HiFi-lyd og sublim mikrofon.

 

Voyager Focus UC MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Bevar fokus på arbejdet, ikke omgivelserne
Nu kan du endelig glemme alt om forstyrrende kolleger og elektronik på kontoret eller motorstøj i bilen. Plantronics Voyager Focus UC MS lader dig fokusere på din samtaler og opgaver, hvad end du taler i Skype for Business på kontoret eller lytter til musik i bilen. Du får den perfekte kombination af topkvalitet i musikoplevelse og overlegen samtaleoplevelse. Med 12 times taletid løber du aldrig tør for batteri, og du kan nemt og enkelt lade headsettet op i bordopladeren.

Til al din musik og kommunikation
Tre præcise mikrofoner kombineres med forstærket Digital Signal Processing til at give dig den allerbedste støjdæmpning og HD Voice kvalitet i samtalen. Slå Active Noise Cancelling til for også at lukke al støj ude i dine egne ører, når du arbejder. Hvis du har brug for at fokusere på omgivelserne, kan du slå OpenMic til og høre, hvad der sker omkring. Læderørepuderne giver en enorm komfort, så du kan høre musik i flere timer i en helt naturtro gengivelse med de præcise HiFi høretelefoner.

Voyager Focus UC MS er certificeret til Skype for Business og Lync

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.