Poly Voyager Focus 2 Office MS USB-A

2.295,00 kr 1.836,00 kr
Udsolgt
SKU
214260-01

Poly Voyager Focus 2 Office er et ANC Bluetooth headset, som lukket støjen ud og gør det nemt at koncentrere sig om onlinemøder og samtaler med kunder. Voyager Focus 2 kan anvendes både til computer, mobil og fastnettelefon.

 

Voyager Focus 2 MS er certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business.

Poly Voyager Focus 2 Office er et fantastisk Bluetooth headset, der giver dig en uovertruffen lyd uanset om du arbejder hjemmefra eller i et åbent kontormiljø.

Støjreduktion som aldrig før
Med Poly Voyager Focus2 får du et headset, der giver dig mulighed for at skabe fokus på dine opgaver og samtaler. Der er indbygget støjreducerende ANC- teknologi, som fjerner baggrundsstøj både for dig selv og dem du taler med.
Derudover har Poly udvidet ANC- funktionen med Acoustic Fence på Voyager Focus 2, hvilket via intelligente mikrofoner skærmer ekstra kraftigt for larm omkring dig, så der bliver fjernet så meget støj som muligt under din samtaler og onlinemøder.
På dit Voyager Focus 2 headset kan ANC slå fra og sættes på to aktive niveauer, så du selv kan være hvor kraftigt støjdæmpningen skal være.

Fokus på komfort
Hovedbøjlen på Poly Voyager Focus 2 har en blød, elastisk støttepude, som sørger for, at dit headset ikke glider frem og tilbage på hovedet. På højttalerne sidder bløde puder i memory foam, der passer sig efter formen på dit øre, så du dermed opnår den optimale passive støjreduktion. Samtidig er puderne overtrukket med kunstlæder, der forebygger, at de føles varme at have på i længere tid.

Opladning
Poly Voyager Focus 2 giver en taletid på op til 16 timer med ANC aktiveret og 19 timer uden. Der er derfor masser af batteri til den lange arbejdsdag og en fuld opladning tager ca. 2 timer. Voyager Focus 2 kan ligge standby i op til 30 dage.

Brugervenligt
Du kommer nemt i gang med dit Voyager Focus 2 headset, der anvender Bluetooth 5.1 teknologi og kan hurtigt parres med din smartphone. Den medfølgende basestation tilkobles din computer via USB, så du nemt kan foretage opkald via Microsoft Teams og Skype for Business. Du får op til 91 meter rækkevidde til din computer med dit Poly Voyager 2 headset.
Når du er på farten, kan Voyager Focus 2 også kobles direkte til din laptop ved hjælp af USB- kabel, hvis du f.eks. opholder dig i flyver eller andre steder, hvor det kan være en udfordring at anvende Bluetooth. Derved fungerer det i stedet for som et kablet headset.

Hvad er der i kassen?
Poly Voyager Focus 2 Office headset, basestation, audiokabel, rejseetui og ladekabel.

Denne variant
- Sort farve
- Certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business
- Stereo headset
- Basestation med USB-A

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.