Poly Voyager 8200 UC Black USB-A

2.337,00 kr. 1.869,60 kr.
Udsolgt
SKU
208769-01

Poly Voyager 8200 UC Black i stilrent sort design er det perfekte værn mod støj og forstyrrelser på kontoret. Hele to niveauer af aktiv støjreduktion og musiklyd i allerhøjeste HiFi-kvalitet giver dig rig mulighed for at lukke omverdenen ude, når du skal fokusere på dine vigtige opgaver.

 

Voyager 8200 UC er certificeret til Skype for Business og Lync

Uforlignelig ro overalt
Poly Voyager 8200 UC Black i sort giver dig ro til at fokusere, hvor end arbejdet tager dig hen. Med hele to niveauer af aktiv støjreduktion kan du tilpasse dit headset til at eliminere larmen omkring dig i det helt perfekte omfang.

Sæt det til din computer via trådløs Bluetooth med den tilhørende USB dongle eller kobl det til din mobil og nyd godt af trådløs bevægefrihed på op til 30 meter.

HiFi-lyden i høretelefonerne leverer en levende og rig musiklyd, der omslutter dig, så du kan koncentrere dig uden forstyrrelser udefra. Ørepuderne og hovedbøjlen er polstret i blødt kunstlæder og memory-skum, som giver en behagelig komfort, så du kan have dit Plantronics headset på i mange timer uden ubehag.

Tag telefonen med overlegen lyd
Ikke alene fungerer Voyager 8200 UC som et sæt støjreducerende høretelefoner i verdensklasse. Det virker også som et professionelt headset til kontoret.

Indbyggede højteknologiske mikrofoner i ørekopperne giver en uovertruffen samtaleoplevelse ved præcist at opfange din stemme, mens de med et avanceret digitalt lydfilter sorterer al anden støj fra omgivelserne fra. Headsettet understøtter bredbåndslyd, der gør din stemme endnu mere klar og tydelig i røret.

Du kan kontrollere både lyd og telefon med den intuitive styring på selve headsettet. Sæt musikken på pause, skip nummer, skru op for lyden, tag telefonen, læg på eller sæt mikrofonen på mute med et simpelt tryk på det ene øre.

Med OpenMic behøver du ikke engang at tage dit Plantronics headset af, hvis du hurtigt skal høre, hvad der sker omkring dig. Med et enkelt tryk tænder den for mikrofoner, der fanger alt fra dine omgivelser og skruer ned for musikken. Så misser du aldrig en vigtig besked.

Suverænt batteri
Batterilevetiden overlever hele 20 timers tale eller 24 timers streaming, og du kan holde dit headset i standby i op til en måned. Hvis du alligevel løber tør for strøm, kan du fortsætte med musik og tale med det tilhørende 3,5 mm jack kabel.

Headsettet leveres med en smart beskyttende rejsepose, så du kan opbevare det sikkert under rejsen. Posen har også en sidelomme til dine kabler, så du har det hele samlet ét sted.

Voyager 8200 UC er certificeret til Skype for Business og Lync


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.