Poly Voyager 6200 UC

2.170,00 kr. 1.736,00 kr.
Udsolgt
SKU
208748-101

Plantronics Voyager 6200 UC Black giver dig den kvalitet og fleksibilitet, du har brug for, når du skal være effektiv. Det er et af de første trådløse in-ear headset i verden til professionelle samtaler og leverer alt til din arbejdsdag med aktiv støjreduktion og uforlignelig mikrofonlyd.

 

Voyager 6200 UC er certificeret til Skype for Business

Professionel lyd i øret og røret
Plantronics Voyager 6200 UC giver dig professionelle samtaler og musiklyd i topklasse i ét og samme in-ear headset. Du kan tilslutte det til både din PC eller mobil via Bluetooth. Den medfølgende trådløse USB adapter giver dig en stabil forbindelse til alle computere.

Fire mikrofoner sidder på begge sider af nakkebøjlen for at fange din stemme optimalt og samtidig filtrere uvedkommende støj i dine omgivelser fra i samtalelyden. Det skaber en mikrofonzone, hvor din stemme lyder tydeligt i røret, mens larm fra tastaturer, kolleger og computere går helt i baggrunden.

Høretelefonerne spiller en musiklyd i topklasse HiFi stereo, så du kan arbejde løs i med fuld fokus med  din favoritmusik i ørerne. SoundGuard holder lydtrykket på et niveau, som skåner dine ører, så du kan lytte løs uden overlast.

Fleksibilitet overalt
Batteriet i Voyager 6200 er stort nok til at klare hele din arbejdsdag uden problemer. Med strøm til 9 timers tale eller 16 timers lydafspilning får du masser af levetid for pengene. Det tager ovenikøbet kun 1,5 time at lade batteriet op fra tomt til fuldt.

Du har via USB Bluetooth adapteren en trådløs rækkevidde på op til 30 meter, så du kan bevæge dig frit rundt, mens du taler eller lytter. Den indbyggede kontrolstation giver dig fuld kontrol over både telefonsamtaler og lydafspilning med et enkelt tryk.

Du kan ligeledes være tilkoblet både din smartphone og PC på samme tid, så du aldrig misser et opkald, når telefonen ringer. Headsettet skifter automatisk enhed, så du nemt kan besvare med et enkelt tryk.

Luk af eller luk ind
Med Active Noise Cancellation slået til kan blokere for omverdenen og skabe en zone af ro og koncentration omkring dig. Det er muligt at slå til og fra, så du selv kan justere, hvor meget du ønsker at lukke af.

Hvis du ønsker at have overblikket over lokalet omkring dig, er en af fordelene ved det praktiske in-ear design, at det er nemt at have det ene øre fri. Hvis du har taget begge ørestykker ud, får du endda stadig besked, når nogen ringer, da der er indbygget vibration i nakkebøjlen.

Ved at slå OpenMic funktionen til, har du endda mulighed for at følge med i dine omgivelser, uden du behøver at tage høretelefonerne ud. Specialiserede mikrofoner fanger alt, hvad der sker omkring dig, og afspiller det i dine ører, så du har den totale lydmæssige udsigt med et tryk på en knap.

Voyager 6200 UC er certificeret til Skype for Business


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.