Poly Studio P5

895,00 kr. 716,00 kr.
På lager
SKU
2200-87070-001
   

Poly Studio P5 webcam i høj kvalitet giver dig skarp 1080p video på dine onlinemøder og er en rigtig god løsning til både hjemmearbejde og som kamera på kontoret.

 

Poly Studio P5 er certificeret til Zoom og Microsoft Teams.

Poly Studio P5 er et fantastisk webcam, der giver passer perfekt som kamera til dine onlinemøder.

Utroligt flot billede
Kameraet i Poly Studio P5 giver dig video i 1080p og leverer 4x zoom. Dit Poly webcam har indbygget autofokus, så det stiller skarpt, hvis du flytter dig under en samtale. Men Poly Lens software kan du ligeledes selv regulere indstillinger på kontrast, skarphed, farvemætning og indstille kompensation for baggrundsbelysning.

Alsidigt kamera
Poly Studio P5 kan nemt monteres på din skærm og sidder på en magnetfod, der er nemt at skille ad, hvis du vil have det over og sidde på et kamerastativ. Poly kameraet kobles nemt til din computer via USB og der er indbygget USB- stik bagpå, så du derigennem også kan forbinde dit headset.
Der er indbygget mikrofon i Poly Studio P5 og der er også privacy shutter, så du sikrer dig, at du ikke viser dit billede, når du ikke ønsker det.

Plug n’ Play
Med certificering til både Zoom og Microsoft Teams kommer du hurtigt i gang med dine møder online. Poly Studio P5 webcam kan nemt indstilles i vinkel og der er lysindikator, der viser status på opkald og mute.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.

© Zinuss.