Poly Savi W8220 Office

2.595,00 kr. 2.076,00 kr.
Udsolgt
SKU
207325-12

Poly Savi W8220 er markedets første DECT headset med både Hi-fi lyd til musik og podcasts og aktiv støjreduktion til at lukke støjen ude, mens du arbejder. Forbind det nemt til både PC, mobil og fastnet og nyd godt af en rækkevidde på op til 120 meter.

Nå ud i alle hjørner
Poly Savi 8220 er verdens mest avancerede DECT headset designet til dig, som ønsker mere end bare telefonsamtaler, når du skal have effektivt arbejde fra hånden. Forbind basen til din PC, mobil eller fastnettelefon og nyd godt af alle fordelene.

DECT teknologien giver dig en uovertruffen rækkevidde på op til 180 meter, så du kan nå ud i alle kontorets hjørner uden at miste kontakten til din samtale, musik eller podcast. En stemme i høretelefonerne giver dig endda besked, hvis du er ved at miste forbindelsen.

Stor lyd uden støj
Savi 8220 er markedets første DECT headset med HiFi og støjreduktion. Det betyder, at du kan bruge det til meget mere end bare telefonsamtaler. Du kan også streame lyd og musik i høj kvalitet, så du kan fokusere på dit arbejde meget bedre end før. Du kan derfor også slutte det til din PC udover din fastnettelefon som et sæt høretelefoner, også selvom du ikke har en softphone på computeren.

Den aktive støjreduktion sørger desuden for at filtrere larmen fra dine kolleger på kontoret fra, så du kan koncentrere dig om det nødvendige uden at blive distraheret fra larmen omkring dig. Du vil derfor heller ikke være nødt til at skrue op for musikken og derved udsætte din hørelse for overbelastning.

Mikrofonen indeholder den nyeste støjreducerende teknologi, så samtaleoplevelsen er i top i begge ender af røret. DigitalGuard eliminerer desuden alle skadelige lyde, der skulle opstå under opkaldet, så du sikkert kan tale i telefon dagligt uden påvirkning på hørelsen.

Fuld kontrol over opkaldet
Hold kontakten med dine telefoner og softphones, også selvom du er væk fra dit skrivebord. Med opkaldsstyring direkte på headsettet kan du både besvare opkaldene og lægge på, samt slukke for mikrofonen og justere lydstyrken - alt med et enkelt tryk med fingeren.

En indbygget telefonlyd i basen gør dig desuden i stand til at høre indgående opkald, også hvis du skulle være væk fra skrivebordet uden dit headset. Du kan derfor holde antallet af ubesvarede opkald nede på et minimum, også hvis du ikke altid er på din plads.

Du har endda muligheden for at sætte op til fire Savi headset til basen og derved sætte et hurtigt og effektivt konferenceopkald på benene.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.