Poly Savi W8210 Office

2.495,00 kr. 1.996,00 kr.
På lager
SKU
207309-12
   

Poly Savi W8210 leverer en uovertruffen trådløs rækkevidde på op til 120 meter til både PC, fastnet og mobiltelefon via DECT. Du kan desuden nyde godt af en forbedret mikrofonkvalitet samt nem opkaldskontrol direkte på headsettet.

Nå ud i alle hjørner
Poly Savi 8210 er et af verdens mest moderne trådløse headset med den skræddersyede DECT teknologi, som leverer en markedsførende rækkevidde på op til  180 meter. Slut det til din PC, fastnet og mobil på samme tid, så du altid er klar til at besvare telefonen på alle enheder, ligegyldig om du er ved skrivebordet eller ej.

Mikrofonen er spækket med den nyeste teknologi inden for lydbehandling og reducerer baggrundsstøjen til et minimum, så det altid er din stemme, som er i fokus i telefonsamtalen, og ikke dine omgivelser. SoundGuard beskytter dig derudover mod høje og pludselige lyde, som kunne gå ud over hørelsen. Du er derfor altid sikret samtaler med høj kvalitet og sikkerhed.

Basen har desuden et indbygget signal, der ringer, når der er nogen på tråden. Du vil derfor altid høre opkaldet, også selvom du er væk fra telefonen.

Fuld kontrol over opkaldet
Selvom du skulle være væk fra dit skrivebord, er du ikke væk fra telefonen. På selve headsettet har du en række af funktioner, der nemt lader dig besvare opkaldene og lægge på, ligegyldig hvor du befinder dig.

Du kan også justere lydstyrken eller mute mikrofonen. Alt bare med en enkelt berøring. Og en stemmealarm gør dig opmærksom på, om mikrofonen er slukket, eller du er ved at miste forbindelsen, så du altid kan være sikker på, at samtalen forløber, som den skal.

Du har endda mulighed for at slutte tre ekstra headset til samtalen, så ethvert opkald hurtigt og effektiv kan blive en telefonkonference.

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.