Poly Savi W8210-M Office

2.495,00 kr. 1.996,00 kr.
På lager
SKU
207322-02
   

Poly Savi W8210-M lader dig bruge ét og samme headset til alle dine kommunikationsenheder, og du bliver med en trådløs rækkevidde på over 100 meter endda fri til at gå rundt overalt på kontoret uden at skulle forlade samtalen.

 

Savi W8210-M er certificeret til Skype for Business

Nå ud i alle hjørner
Poly Savi 8210-M er slipper dig fri af tøjlerne og giver dig en stabil trådløs forbindelse til alle dine telefonsamtaler med op til 180 meters rækkevidde. Du kan forbinde det til både PC, fastnet og mobil på samme tid, så du altid er klar til at tage opkaldet, uafhængigt af hvilken enhed der ringer.

Headsettet er skræddersyet til at levere den bedste samtaleoplevelse i begge ender af røret. Derfor er mikrofonen blevet udstyret med den nyeste støjreducerende teknologi, der sørger for at lukke den omgivende larm fra kolleger ude, så din stemme er i centrum og lyder klart og tydeligt. SoundGuard fjerner desuden skadelige lyde, inden de når dine ører, så du kan tale sikkert i telefonen.

Fuld kontrol over opkaldet
Du skal ikke længere være bekymret, om du når at besvare opkaldet, når du er væk fra skrivebordet. Headsettet har en indbygget besvarefunktion, så du nemt kan tage telefonen men et tryk på en knap, hvad end det er din Skype for Business, mobil eller fastnettelefon, der ringer. Det er lige så enkelt at ænder på lydstyrken og slukke for mikrofonen.

Der er også indbygget en alarm i basen, når nogen slår på tråden. Du kan derfor altid høre, når telefonen ringer, også hvis du ikke har headsettet på dig. Du holder derfor antallet af ubesvarede opkald nede på et minimum.

En stemmealarm i øret gør dig desuden opmærksom på, om du har mikrofonen på mute, når du er i et opkald, eller hvis du er ved at miste den trådløse forbindelse. Derfor er du altid klar over din status under samtalen, så du undgår unødige forstyrrelser og afbrud.

Det er desuden muligt at slutte hele fire headset til basen under samtalen. På denne måde gør Savi 8210 det nemt at sætte en gruppesamtale i stand på ingen tid.

Savi 8210-M er certificeret til Skype for Business

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.