Poly Blackwire 8225-M USB-A

895,00 kr. 716,00 kr.
På lager
SKU
214408-01
   

Poly Blackwire 8225-M giver dig fokus og koncentration ved hjælp af Active Noise Cancelling, som fjerner baggrundsstøj og giver dig klar lyd på dine samtaler og onlinemøder.

 

Blackwire 8225-M er certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business.

Poly Blackwire 8225 er et støjreducerende USB headset, der giver dig fokus på dine opgaver uanset om du sidder i det åbne kontor eller på hjemmearbejdspladsen.

Active Noise Cancelling
Med ANC- teknologi sørger Blackwire 8225 for, at fjerne baggrundsstøj, når du har en vigtig samtale med en kunde eller sidder i et onlinemøde i f.eks. Microsoft Teams, Skype for Business eller Zoom.
Det hjælper med koncentrationen, når dit Poly headset går ind og dæmper lyden af kolleger, som taler i baggrunden, eller hvis børnene løber rundt derhjemme mens du sidder og arbejder.
Mikrofonen på Blackwire 8225-M er også specielt designet til at fjerne støj, så du går klart og tydeligt igennem til dine kunder.

Fokus på komfort og kvalitet
Hovedbøjlen på Poly Blackwire 8225 kan tilpasses efter dit hoved og højttalerne kan drejes 180 grader, så de hviler perfekt mod ørerne. Dette Poly headset er desuden udstyret med behagelige ørepuder i blødt kunstlæder, hvilket er en fordel, når man har mange samtaler eller møder i løbet af dagen.

Kom hurtigt i gang
Blackwire 8225 tilsluttes nemt din PC eller Mac via USB, og har et 2,2 meter langt kabel, så du let kan bruge det både til din laptop på bordet eller din computer, der står på gulvet.
På kablet til Poly Blackwire 8225 sidder der knapper til kaldstyring, hvor du kan besvare og afslutte kald. Du kan naturligvis også justere volume, mute funktion og slå ANC til og fra.

Denne variant
- USB-A tilslutning
- Certificeret til Microsoft Teams og Skype for Business
- Rejsetaske inkluderet

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.