Poly Blackwire 5220 USB-C

669,00 kr. 535,20 kr.
På lager
SKU
207586-201
   

Plantronics Blackwire 5220 USB-C giver dig maksimal kvalitet og komfort for din headset investering. Mikrofonen er finjusteret til at frasortere støjen fra dine kolleger, og designet er kompromisløst målrettet mod din komfort. Slut det til din computer eller mobil med enten USB-C eller jackstik.

 

Blackwire C5220 USB-C er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business

Tag det næste skridt i dine samtaler
Plantronics Blackwire C5220 USB-C leverer det, du har brug for, når du skal tale med kunder eller forbindelser gennem din arbejdsdag. Med et stort fokus på både lydkvalitet og komfort giver det dig alt det bedste til dine professionelle samtaler.

Mikrofonen er designet specielt til at sortere stemmerne fra dine kolleger på kontoret fra, når du taler i telefon. Derfor er det kun dig, som går igennem på linjen. Ved at slå HD Voice til kommer endnu flere detaljer med i telefonen, så du lyder krystalklar for personen i den anden ende. Det giver en naturlig samtalerytme, hvor I forstår hinanden uden dårlig, ufuldstændig eller mudret lyd.

Høretelefonerne er bygget i HiFi-kvalitet, hvilket gør, at du også hører den anden person i samtalen bedre og tydeligere. Headsettet giver dig ligeledes en tilpas passiv støjreduktion, så du ikke behøver at skulle koncentrere dig unødigt for bare at høre, hvad der bliver sagt.

Komfort til hele dagen
Forudsætningen for at have konstruktive samtaler er, at du skal have det rart, mens du lytter og taler.

Derfor er Blackwire 5220 USB-C også skabt med din komfort i centrum. Hovedbøjlen er polstret med en rem i kunstlæder, så headsettet sidder let og stabilt uden at trykke på dit hoved. Ørepuderne er lavet i memoryskum, der sidder nænsomt og blødt på dine ører, og de er overtrukket med samme kunstlæder, som sidder i hovedbøjlen. Huller i læderet sikrer dig en behagelig ventilation, samtidig med at de gør lyden klarere.

Med en vægt på under 140 gram føles Blackwire 5220 let som en fjer, og dine ører er også beskyttet mod tung belastning, da den indbyggede SoundGuard® DIGITAL støjbeskyttelse dæmmer op for skadelig støj på linjen.

Fleksibilitet frem for alt
Som et af de første business headset på markedet giver Plantronics Blackwire dig adgang til USB-C porten i din MacBook, PC eller mobiltelefon. Derudover kan du vælge at anvende det indbyggede jackstik, hvis du ønsker. Du har derfor mulighed for at være fleksibel end med noget andet ledningsheadset til kontoret.

På ledningen sidder også en brugervenlig kontrolstation, som gør dig i stand til at besvare opkald og lægge på, gør mikrofonen lydløs og justere lydstyrken. Den virker automatisk uden nogen særlige installationer, når du sætter headsettet til.

Hvis du installerer Plantronics Hub på din computer eller telefon, har du adgang til endnu flere funktioner på dit headset, samt du kan holde det opdateret med den allernyeste software. Du kan f.eks. personligt indstille lydbeskyttelsen til dit helt eget temperament, så du både kan nyde godt af en fantastisk samtalelyd, mens du er beskyttet mod langvarigt pres på din hørelse.

Med til Blackwire 5220 følger også et smart bæreetui, som beskytter headsettet mod knubs og ridser, når du pakker det ned på farten. Ørestykkerne kan nemt foldes ind, så du bruger minimalt med plads, når det ligger i en i forvejen tætpakket taske eller kuffert.

Plantronics Blackwire C5220 USB-C er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business


Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.