Poly Blackwire 5220

669,00 kr. 535,20 kr.
På lager
SKU
207576-201
   

Plantronics Blackwire 5220 leverer en suveræn HiFi-lyd, støjdæmpende mikrofon og lækker komfort til dine professionelle samtaler. Du vil derfor være klar til enhver samtale over PC eller mobil, når telefonen ringer.

 

Plantronics Blackwire C5220 er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business

Tag det næste skridt i dine samtaler
Plantronics Blackwire C5220 er det perfekte headset til den professionelle telefonbruger, som kræver den højeste samtalekvalitet for pengene. Med komfort og lydkvalitet i højsædet giver dette USB headset dig en ren og klar lyd i mange timer hver dag.

Mikrofonen er justeret præcist til at sortere al støj væk fra dine omgivelser, så personen, du taler med, kun hører dig, og ikke dine kolleger, i røret. Hvis du slår HD Voice til, fanger mikrofonen endnu flere detaljer i din stemme, så du lyder både klar og naturlig for modtageren i den anden ende af samtalen. Derfor vil I kunne snakke sammen uden irriterende misforståelser og gentagelser grundet dårlig lyd.

Høretelefonerne spiller i fuld HiFi, så du kan streame både musik, radio og video i en ordentlig lydkvalitet, når du skal fokusere på dit arbejde foran dig.

Komfort til hele dagen
Det er alfa omega at have en fremragende komfort, når man skal tale med mange mennesker over telefon i løbet af sin arbejsdag. Derfor er Blackwire 5220 bygget med din komfort i centrum, så du kan have headsettet på i mange timer uden at mærke nogen overlast.

Ørepuderne er lavet i blødt memoryskum, som former sig nænsomt efter dine ører. De er betrukket med solidt og behageligt kunstlæder, der både giver holdbarhed og lader din hud ånde gennem små huller, der også giver dig en forbedret lydoplevelse. Hovedbøjlen er ligeledes polstret med en blød kunstlæder, som sikrer dig en højere stabilitet og komfort.

Designet giver desuden en god passiv støjreduktion, så du ikke selv bliver forstyrret af omgivelserne. Den indbyggede SoundGuard® DIGITAL støjbeskyttelse beskytter dig derudover mod skadelig støj på linjen, så du med sindsro kan tage headsettet på.

Fleksibilitet frem for alt
Plantronics Blackwire C5220 er ikke kun et USB headset til PC. Du kan også slutte det til mobilen med jackstik. Du er derfor klar til at besvare opkaldet, ligegyldig om det er din softphone på computeren eller smartphonen, der ringer.

Det er nemt at styre både samtaler og lyd på kontrolstationen, der sidder bekvemt på ledningen. Besvar opkaldet eller læg på, sæt mikrofonen på lydløs og skru op og ned med et enkelt tryk på en knap.

Du har endda endnu flere muligheder for at tilpasse dit Plantronics Blackwire headset til din personlige oplevelse. Ved at installere Plantronics Hub kan du justere lydbeskyttelsen efter dine egne præferencer, og du kan holde headsettet opdateret med den nyeste software.

Du får udover headsettet også et smart rejseetui med i pakken. Du kan derfor altid pakke det beskyttet ned på farten. Ørestykkerne kan desuden foldes sammen, så headsettet fylder minimalt i din bagage.

Plantronics Blackwire C5220 er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business


Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.