Poly Blackwire 3225 USB-C

435,00 kr. 348,00 kr.
På lager
SKU
209751-201
   

Plantronics Blackwire 3225 USB-C leverer professionel lyd til dine telefonsamtaler, uden det koster en formue. Slut det til computeren med USB-C eller til mobil med jackstik og nyd godt af høretelefoner i HiFi og en støjreducerende mikrofon i topkvalitet.

 

Blackwire C3225 USB-C er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3225 USB-C giver dig den ultimative kombination mellem lydkvalitet, fleksibilitet og pris. Med den fremtidssikrede og teknisk overlegne USB-C standard kan du bruge det til din computer i mange år fremover, og du kan derudover slutte det til din mobil via jackstik.

For at sikre dig den bedste samtalelyd har Blackwire 3225 en støjreducerende mikrofon i højeste kvalitet. Den sørger for at filtrere larmen fra lokalet omkring dig fra, så du lyder endnu tydeligere i røret. Indbygget digital lydbehandling giver en endnu mere veldefineret og ren lyd, og hvis du slår HD Voice til, vil du lyde komplet naturlig med en detaljeret stemme i telefonen. Det betyder, at du kan have samtaler uden forringet lyd eller misforståelser.

Du får en effektiv beskyttelse mod høreskader gennem den effektive SoundGuard teknologi, som skærer al høj og skadelig støj fra, inden den når dune ører. Du kan derfor uden problemer anvende Blackwire C3225 mange timer hver dag uden at lide overlast.

Høretelefonerne er udstyret med både stereo og HiFi, så du får en rig og levende lyd, når du streamer musik og radio. Den dynamiske equalizer i headsettet sørger endvidere for at give dig den perfekte lydindstilling, hvad end du hører Spotify, eller du taler i telefon.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3225 USB-C er lavet for at holde til hele din arbejdsdag. Det gælder også, at du skal kunne holde. Derfor er høretelefonerne udstyret med bløde skumpuder, som dækker behageligt for dine ører, mens de sørger for, at lyden går rent og glidende igennem.

Du kan nemt styre dine opkald på computeren med den indbyggede kontrolstation på ledningen. Du kan med et tryk på en knap både tage opkaldet og lægge på, mute mikrofonen og justere lydstyrken til at passe til det, der passer dig.

Hovedbøjlen sørger med sin konstruktion for at holde til heldagsbrug, mens den holder vægten nede. Materialet i let metal er fleksibelt og holdbart, mens hele dit headset vejer under 120 gram på hovedet. Resultatet er en god kombination mellem behagelig komfort og stor stabilitet, der gør Blackwire 3225 USB-C headset til et rigtigt godt køb for pengene.

Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.