Poly Blackwire 3220 USB-C

297,00 kr. 237,60 kr.
På lager
SKU
209749-201
   

Plantronics Blackwire 3220 USB-C giver dig en professionel kvalitet i dine samtaler til en pris, hvor alle kan være med. Med støjreducerende mikrofon og HiFi høretelefoner har du headsettet i orden til at give dine kunder den bedste telefonservice. Med USB-C tilslutning er Blackwire 3220 klar til fremtidens teknologi.

 

Blackwire C3220 USB-C er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3220 USB-C leverer det, du skal bruge i et professionelt kontor headset, uden du behøver at betale unødigt mange penge. Med USB-C tilslutning er det sikret til fremtidens teknologi, så du også kan bruge det til dine arbejdscomputere fremover. Headsettet installerer sig selv automatisk, så du er klar til dine opkald, sekundet du sætter det til.

Det vigtigste for en god telefonsamtale er en god lyd. Blackwire 3220 gør dig med sin støjreducerende mikrofon tydelig i røret, når du snakker med kunder, ved at frafiltrere larmen fra dine kolleger og omgivelser. Digital lydbehandling sørge yderligere for at rense ud i lyde, og hvis du slår bredbåndslyd til, vil alle detaljer i din stemme gå igennem til modtageren i den anden ende. Resultatet er en samtale med tydelig tale, så I begge forstår hinanden uden irriterende gentagelser eller misforståelser.

SoundGuard teknologien sørger ydermere for at skærme dig af for eventuelle høje og farlige lyde, der kan opstå på tråden. Du kan derfor med ro i sindet foretage mange opkald i løbet af din arbejdsdag uden at skulle være bekymret for hørelsen.

Høretelefonerne er bygget i HiFi-kvalitet, der giver en rig og dynamisk lytteoplevelse, hvad end du hører musik eller taler med kunder eller kolleger over telefonen. Den dynamiske equalizer sørger selv for at tilpasse lydprofilen i headsettet til det, du foretager dig, så du altid får den bedste oplevelse.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3220 USB-C er udstyret med et sæt bløde ørepuder i skum, som er skabt til at sidde behageligt på dine ører i flere timer. De giver maksimal komfort, mens de sikrer, at du får lyden igennem både rent og tilpas højt, så du problemfrit kan tale med kunder dagen igennem. Den indbyggede stereo giver dig tilmed en naturlig og fordybende oplevelse, når du hører podcasts eller musik.

Med en indbygget kontrolstation på ledningen har du altid styringen af dine samtaler inden for rækkevidde. Med et enkelt tryk på en knap kan du både besvare og lægge på, gøre mikrofonen lydløs og justere volumen, så du har den perfekte lyd.

Hovedbøjlen er bygget i let metal, der sikrer både styrke, komfort og holdbarhed. Med en vægt på under 120 gram sidder headsettet på hovedet, næsten uden du mærker det, og det holder til, at du tager det af og på flere gange hver dag.

Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.