Poly Blackwire 3220

273,00 kr. 218,40 kr.
På lager
SKU
209745-201
   

Plantronics Blackwire 3220 leverer en solid præstation til dine professionelle telefonsamtaler til en overkommelig pris. Med den velkendte Plantronics kvalitetslyd og støjreducerende mikrofon er du klar til at yde det bedste gennem din arbejdsdag.

 

Blackwire C3220 er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3220 er skåret ned til benet, så du får den maksimale ydelse i et headset til PC for en fair pris. Sæt det til computeren med USB og nyd godt af telefoni i den bedste lydkvalitet uden at skulle tænke over andet end at yde den bedste service for dine kunder. Blackwire 3220 installerer nemlig automatisk sig selv.

Den støjreducerende mikrofon sørger for at fange, hvad du siger rent og naturligt, mens den filtrerer omgivelsernes støj fra. Digital lydbehandling sørger for at rense lyden, og hvis du slår HD Voice til vil headsettet endda fange enhver detalje i din stemme, så du lyder krystalklart i den anden ende af røret. SoundGuard teknologien giver dig derudover beskyttelse mod skadelige lyde, der skulle opstå under opkaldet, så du trygt kan tale med dine kunder og kolleger arbejdsdagen igennem.

Headsettet er indbygget med HiFi høretelefoner, der giver dig en dynamisk og naturtro lydoplevelse, hvad end du streamer musik, eller du taler i telefon. Den dynamiske equalizer sørger endvidere for, at du altid får den bedste samlede oplevelse, hvad end du bruger dit Blackwire headset til.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Ørepuderne på Blackwire 3220 er lavet med blødt skum, som både giver dig maksimal komfort og leverer en god kvalitet i lyden ved at placere høretelefonerne i en rigtig position. Headsettet har indbygget stereo for din totale lydoplevelse.

Du har altid kontrollen inden for rækkevidde med den indbyggede opkaldsstyring på ledningen. Du kan både besvare og lægge på, mute din mikrofon og justere lydstyrken med en enkelt tryk på en knap.

Hovedbøjlen er designet for maksimal styrke og stabilitet, mens den i sit materiale i let metal sørger for, at headsettet under 120 gram. Headsettet føles derfor let på dit hovet, og det holder til, at du tager det af og på regelmæssigt i løbet af din arbejdsdag.

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.