Poly Blackwire 3215 USB-C

412,00 kr. 329,60 kr.
På lager
SKU
209750-201
   

Plantronics Blackwire 3215 USB-C giver dig professionel lyd til dine telefonsamtaler for få penge. Den fleksible tilslutning med både USB-C og jackstik gør dig i stand til at bruge det til både PC og mobil.

 

Blackwire C3215 USB-C er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3215 USB-C leverer med sit simple og fleksible design en fremragende samtalelyd til din professionelle telefoni. Headsettet er udstyret med den nye USB-C standard, som gør det til en fremtidssikret investering til PC telefoni, og du har også mulighed for at slutte det til mobiltelefonen med 3,5 mm jack.

Mikrofonen er indrettet til at fange din stemme med alle detaljer, mens den filtrerer støjen fra dine kolleger fra. Digital lydbehandling sørger yderligere for at rense lyden. Resultatet er en sprød og tydelig telefonsamtale, og hvis du slår bredbåndslyd til, vil I begge opleve en endnu mere naturlig klang, hvor I kan fortsætte dialogen uden afbrydelser grundet dårlig lydkvalitet.

SoundGuard teknologien beskytter dig derudover mod skadelig støj fra linjen ved at holde lydtrykket nede på et niveau, hvor du ikke lider overlast. Headsettet har desuden en dynamisk equalizer indbygget, så du altid har den bedst mulige lydprofil, hvad end du streamer musik og video, eller du taler i telefon.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3215 USB-C er lavet til, at du bruger det hele vejen gennem din arbejdsdag. Derfor er ørepuden beklædt med blødt skum, som sidder nænsomt på øret, mens den sørger for, at du kan høre den person, du taler med. Du har det andet øre fri til at holde overblikket over det lokale, du sidder i.

Der sidder på ledningen en let tilgængelig og intuitiv konsol, som du kan bruge til at kontrollere både lyd og samtaler. Med et enkelt tryk på en knap kan du besvare opkaldet, lægge på, slukke for mikrofonen og justere lydstyrken efter dine egne præferencer.

Hovedbøjlen er konstrueret i let metal, som nemt tåler heldagsbrug. Udover at give dit Blackwire headset en ekstra holdbarhed, sørger det for at holde vægten nede, så det vejer under 100 gram på hovedet.

Specifikationer
Headset forbindelse USB-C kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.